nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 217 m2

Havlovice, okres Trutnov

10 497 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena je konečná včetně služeb

Tento zděný rodinný dům v Havlovicích u Trutnova má spoustu plus. Jedním z nich je krásný VÝHLED do zeleně, který vám tato nemovitost stojící na kopci nabídne. A to je něco, co se lidem líbí. Člověk cítí, že má otevřené obzory a může se v životě rozlétnout.

Dům nabízí dvě nadzemní podlaží. V přízemí se bude soustředit váš rodinný život, je zde prostorný obývací pokoj propojený s dostatečně velkou kuchyní. V 1. patře jsou 4 ložnice, které nabídnou příjemné zázemí pro každého člena rodiny. Nechybí ani praktická šatna.

Rozvržení místností včetně garáže najdete v pláncích v galerii.

Zahrada vám přinese prostor pro zaslouženou relaxaci a dětem pro hry. Je založena jako okrasná i užitková, takže nechybí ani ovocné stromky a keře. Pro milovníky pěstování tu máme i skleník.

Osobitou atmosféru bydlení doplňuje zvonička vedle domu. Pokud jste romantici, oceníte ji. Hluku se ale nebojte, zvoní jen dvakrát denně.

Dům byl kolaudován v roce 2007. Po technické stránce je v pořádku a byl zkontrolován technickým inspektorem. O teplo se stará kotel Atmos na tuhá paliva o výkonu 25kW. Alternativou je topení elektřinou, které lze nastavit. Případná instalace elektrokotle je také možná.

Odpady jsou svedeny do tříkomorového septiku, vodovod je dálkový. Celkové měsíční náklady na provoz domu včetně spotřeby vody jsou krásných 3 800,- Kč. V obci je mateřská škola i základní škola do čtvrté třídy.

Dům najdeme sice v klidné oblasti obklopené přírodou, dostanete se z něj ale poměrně rychle do větších měst. Trutnov (20 minut), Hradec Králové (40 minut), Praha (1.30 h), Náchod (30 minut). Za zmínku stojí i Adršpach (30 minut) nebo Krkonoše (55 minut).

Pokud máte rádi pohyb, oceníte i sportovní areál přímo v Havlovicích, kde si můžete zahrát fotbal, tenis, beach volejbal nebo minigolf. Letní dny vám osvěží koupání ve vodní nádrži Rozkoš, které se přezdívá Východočeské moře a máte ji necelou půl hodinku od nemovitosti.

Zaujalo vás to? Ozvěte se mi, ráda vám dům představím osobně. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 10 497 000 Kč
ID inzerátu: 7933835
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0735
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Havlovice, okres Trutnov
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 217 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Umístění objektu: Samostatný

Kontakt na prodejce nemovitostí