nezadáno
ne

Prodej bytu, 91 m2

Rudník, okres Trutnov

3 130 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu SLEVA! Včetně právního, realitního a kompletního

v exkluzivním zastoupení prodej bytové jednotky o dispozici 5+1 v Krkonoších, obci Rudník - okres Trutnov. Celková výměra tohoto bytu je 91m včetně jižně orientované lodžie. Dům je po celkové revitalizaci - nová, zateplená fasáda, nové stoupačky, vchodové dveře a společné balkony v mezipatrech. Samotný byt je v původním stavu, s novými plastovými okny, určen ke kompletní rekonstrukci a nabízí tak novým novým majitelům uzpůsobit jednotku dle vlastních designových a situačních představ, avšak umožňuje okamžitého využívání. Nemovitost je vhodná jak k trvalému bydlení, tak i rekreačním účelům. V dojezdové vzdálenosti se nachází veškerá lyžařská a zimní centra - Černý Důl, Jánské Lázně, Mladé Buky, Pec pod Sněžkou, Herlíkovice a Špindlerův Mlýn.

Současně k této nabídce nabízíme v rámci naší firmy kompletní rekonstrukci bytové jednotky na klíč dle Vašich požadavků a návrh hypotečního financování za aktuálně nejlevnějších podmínek na trhu s hypotékami. Pro bližší informace mě kontaktujte.

Obec Rudník se nechází mezi městy Vrchlabí a Trutnov, žije zde cca 2.000 obyvatel a najdete zde vysokou kvalitu veřejné infrastruktury - Mateřská škola - pro děti ve věku 3-6 let Základní škola - 1. - 9. ročník Praktický lékař pro dospělé Praktický lékař pro děti a mladistvé Stomatologická ordinace Lékárna. Dále pak Obecní úřad Pošta, spořitelna Hasičská zbrojnice Sboru dobrovolných hasičů 2x Matrika Stavební úřad obecní knihovna, Kulturní dům , obchod se smíšeným zbožím 3x prodejna s masem a uzeninami.

V případě že Vás tato nabídka oslovila a rádi byste k ní více detailních informací, neváhejte mě kdykoliv kontaktovat. Osobní prohlídky jsou taktéž možné i o víkendech. Doporučujeme. Ev. číslo: 644734.

Celkem: 3 130 000 Kč
ID inzerátu: 7931050
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644734
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Rudník, okres Trutnov
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 91 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: panelový
Podlaží: 2. podlaží
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Ústřední plynové
Lodžie: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí