nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 88 m2

Příkopy, Náchod, okres Náchod

2 850 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Tento byt vás nadchne hned několika plusy. Jeho rozloha, jeho poloha v oblíbené lokalitě s veškerou občanskou vybaveností nedaleko centra, prostorný sklep, balkón a v neposlední řadě jednoduchá možnost předělání.

Co bych u bytu osobně ocenila, je prosvětlení ze dvou stran, možná je to orientací dvou místností na jižní stranu, které prosvětlí celý byt nebo, výška stropu, díky tomu vám celý prostor připadá vzdušný a světlý.

Z dalších plusů, je zateplení, energetická náročnost budovy po zateplení ve třídě C, tedy úsporná.

Byt se skládá z velkých a prostorných místností, které poskytují dostatek soukromí a klidu pro každého člena Vaší rodiny.
Místnosti jsou dostatečně prostorné, aby se zde vešly veškeré Vaše nápady k rekonstrukci a následnému zařízení a designu celého bytu. Díky tomu si můžete vytvořit jedinečný prostor, který bude plně odpovídat Vašemu životnímu stylu.

Aktuálně je byt nevybavený, ale to jistě oceníte, protože design vašeho nového bytu budete mít přesně podle svého. Koupelna a toaleta jsou odděleny a nacházejí se ve vstupní chodbě, kde je dostatek prostoru na nové vestavné skříně.
Nabízený byt je skvělou investicí do Vašeho budoucího bydlení. Pokud hledáte prostorný byt s možností rekonstrukce a přizpůsobení Vašim představám, neváhejte a kontaktujte mě co nejdříve, ráda Vám poskytnou další informace a domluvím s Vámi prohlídku tohoto úžasného bytu.

K inzerci byla použita vizualizace bytu, pro vaší představu, jak by mohl byt vypadat po kompletní konstrukci.

S případným financováním a samotnou rekonstrukcí bytu Vám velmi ráda pomohu a předám kontakty na finančního poradce a stavební firmu, která se zabývá rekonstrukcemi bytů na klíč, od elektrikáře, instalatéry, sádrokartony až po truhláře, pokládky podlah.

Kde jinde, než zde, bych Vám měla doporučit prohlídku?

Celkem: 2 850 000 Kč
ID inzerátu: 7929796
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Příkopy, Náchod, okres Náchod
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 88 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 1. podlaží
Výtah: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí