nezadáno
ne

Prodej penzionu, 1500 m2

Libuň, okres Jičín

13 400 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji ubytovací zařízení, s jídelnou, kuchyní a veškerým zázemím, včetně parkovacích prostor bezprostředně u domu, situované v obci Libuň, v okrese Jičín, v oblasti turisticky velmi navštěvované – v Českém ráji.

Stavba pensionu byla zkolaudována na základě Kolaudačního rozhodnutí ze dne 13. 06. 1990, povolujícího užívání stavby ubytovny, jídelny s kuchyní, včetně veškerého příslušenství. Stavba pensionu je prostorná budova ve tvaru písmene „L“, o rozměrech 47x10m a 9x10m, s terasou 9x5m, o celkové zastavěné ploše 611 m2. Budova sestává ze dvou nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží. Celá budova je podsklepena, v suterénní části domu se nachází vinárna s 24 místy, kuchyňka, dále WC pro hosty, skladové prostory, plynová kotelna, dále byt personálu, další tři pokoje, WC pro personál. Střední část suterénu tvoří prostory bývalého bunkru, později upraveny na skladové prostory. V prvním nadzemním podlaží se nachází restaurace 45 míst, dále WC, sklady, kuchyně, bar, salonek 25 míst, společenský sál 10x9m, současně 4 pokoje ubytování. Druhé nadzemní podlaží poskytuje ubytovací prostory a současně kancelář společnosti. Celkový počet pokojů činí 21, jedná se převážně o dvoulůžkové pokoje, všechny mají vlastní WC i sprchový kout, wifi, s využitím přistýlek je možno poskytnout 55 lůžek.

Od roku 1990, kdy byla provedena kolaudace, budova prošla úpravami: pokoje byly rekonstruované v roce 2008, v roce 2010 byla vyměněna nová izolační okna a instalovány nové hliníkové vchodové dveře, střecha stavby je z hliníkových plechů, v roce 2017 byla střecha izolována PUR pěnou.

Celková výměra pozemků, které jsou předmětem prodeje činí 2.672 m2, z toho zastavěno dům (611 m2), dále čistička odpadních vod (136 m2), ostatní plocha (941 m2), zahrady (984 m2). Inženýrské sítě: objekt má vlastní čističku odpadních vod, elektřina dovedená (220/380 V), vodovodní řád obce je napojen na centrální rozvod, plynovod napojen, obec plánuje výstavbu kanalizačního řádu.

Pension je vhodný pro rodinnou i skupinovou rekreaci a společenské akce, firemní školení, rauty, svatby, školy v přírodě. Nachází se v rekreační oblasti Český ráj v malé obci Libuň. Vedle pensionu je i zahrada a další zelené plochy, fotbalové hřiště, tenisový kurt, rybník a malý les.
CHKO Český ráj je jedním z nejnavštěvovanějších turistických oblastí severovýchodních Čech. Tato oblast, nacházející se 90 km severovýchodně od Prahy, má vysokou koncentraci přírodních a kulturních památek. Rozkládá se na území tří krajů: Královehradecký, Liberecký a Středočeský. Mezi ně patří například zřícenina hradu Trosky, hrad Kost, Hrubá Skála, Valdštejn, Prachovské skály, Jinonické rybníky a mnoho dalších nádherných oblastí české krajiny. Lokalita má vlakové i autobusové spojení, u pensionu je prostorné parkoviště pro auta i autobus.

Majitel může ponechat vybavení prostor

Celkem: 13 400 000 Kč
ID inzerátu: 7922908
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: N00198
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Libuň, okres Jičín
Kategorie: Komerční objekty
Podkategorie: Penziony
Energetický štítek: G
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 1500 m2
Užitná: 1500 m2
Zastavěná: 611 m2
Pozemku: 2672 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 3
Typ domu: Vícepatrový
Terasa: ano
Internet: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí