nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 705 m2

Smetanova, Police nad Metují, Velká Ledhuje, okres Náchod

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 057 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

prodej stavebního pozemku o výměře 705 m v katastrálním území Velká Ledhuje, obec Police nad Metují. Pozemek se nachází v nově vznikající lokalitě „ulice Větrná“. V rámci dané stavební lokality vzniklo celkem 16 stavebních parcel pro výstavbu rodinných domů. Lokalita se nachází v klidné části města, v docházkové vzdálenosti do centra města i přírody. V blízkosti lokality sídlí drobné provozovny (montáž termostatů, krytý chov drůbeže, šicí dílny).
Dopravní a technická infrastruktura bude v dané lokalitě vybudována do konce roku 2023. Výstavba rodinných domů musí být v souladu s vydaným Územním rozhodnutím č. j. MUPO/2022/1411/KOZ/3 ze dne 30. 3. 2022. Územní rozhodnutí je společně s koordinační situací a situací se zákresem regulace staveb RD zašleme na vyžádání.
Ve městě jsou dvě mateřské školy, jedna škola základní, dále základní umělecká škola. Je zde také knihovna, divadlo s kinem, několik dětských hřišť a sportovišť, zdravotní středisko, terénní pečovatelská služba. Ve městě působí několik spolků a organizací věnující se sportu, kultuře, mládeži a seniorům. Ve městě je zajištěna dopravní obslužnost.
Více informací u odpovědného makléře. Ev. číslo: 25797.

Celkem: 1 057 500 Kč
ID inzerátu: 7933334
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25797
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Smetanova, Police nad Metují, Velká Ledhuje, okres Náchod
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Plocha: 705 m2
Druh kontraktu: výhradní