nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 3000 m2

Studnice, Starkoč, okres Náchod

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 480 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme stavební pozemek pro vaši rodinnou oázu v malebném Starkoči.

Poloha: Tento stavební pozemek se nachází v idylické obci Starkoč, která je situována v okolí Náchoda a Nového Města nad Metují, pouhých 9 km od těchto dvou měst. V blízkosti je také Česká Skalice a v letních měsících hojně navštěvovaná vodní nádrž Rozkoš.
Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidného života v krásné přírodě a zároveň dostupnost do větších měst a veškeré občanské vybavenosti.

Rozloha pozemku: Pozemek má rozlohu 3 000 m2, což znamená, že budete mít dostatek prostoru pro vytvoření svého vlastního soukromého ráje. Bez ohledu na to, zda plánujete postavit rodinný dům s krásnou zahradou, bazénem nebo jinými venkovními aktivitami, tento pozemek vám poskytne dostatek možností.
Šíře pozemku je 29 m, nabízí Vám tak dostatečný prostor a hloubka pozemku je 98 m.

Klidná a překrásná krajina: Jednou z hlavních předností tohoto pozemku je klidná atmosféra a krásné okolí. Starkoč a jeho okolí nabízejí skvělé možnosti pro pěší procházky, cyklistiku a relaxaci v přírodě. Toto je ideální místo pro ty, kteří hledají únik z rušného městského života a chtějí žít v harmonii s přírodou.

Pokud sníte o výstavbě vlastního rodinného domu v klidném a malebném prostředí, toto je vaše příležitost. Tento pozemek vám poskytne vše, co potřebujete pro vytvoření svého vlastního domova.
Máte-li zájem, neváhejte mě kontaktovat a ráda vám poskytnu další informace a umožním prohlídku tohoto krásného pozemku ve Starkoči.
Váš budoucí domov bude jen kousek od malebné přírody a zároveň v dobré dosažitelnosti od větších městských center.

Celkem: 3 480 000 Kč
ID inzerátu: 7935196
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Studnice, Starkoč, okres Náchod
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 3000 m2