nezadáno
ne

Prodej bytu 3+1, 87 m2

Dolní Sídliště, Rokytnice v Orlických horách, okres Rychnov nad Kněžnou

1 999 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Sníte o bytě, který pro vás bude novým začátkem nové životní etapy? Chcete žít ve městě s úžasnou historií a přesto v blízkosti přírody a hor? Klidně se zastavte, uvařte si kávu nebo čaj a už dále nehledejte. V klidu si prohlédněte fotky, půdorysy a hned mi zavolejte. 

Exkluzivně nabízíme prodej bytu 3+1, v 1.NP bytového domu, o CP 102 m2, v Rokytnici v Orlických horách, ulice Dolní Sídliště.
Dispozice bytu:
Kuchyně: 5 m2
Obývací pokoj: 18 m2
Ložnice: 25 m2
Dětský pokoj: 21 m2
Koupelna: 5 m2
WC: 2 m2
Chodba: 11 m2
Sklep 1: 6 m2
Sklep 2: 9 m2
Byt procházel v průběhu posledních let částečnými rekonstrukcemi: koupelna a odpady (2021), plastová okna (2007), radiátory s termostatickými hlavicemi, kotel s elektronickým otvíráním (2017), kuchyňská linka. Součástí bytové jednotky 2 sklepy (6m2 a 9 m2sklep. V domě 4 bytové jednotky z nichž každá má k dispozici 1/4 půdy (cca 40 m2 ). Stejným poměrem je možné využívat i pozemek kolem domu k posezení, relaxaci nebo pěstování zeleniny či květin. Ohřev vody bojlerem, vytápění kotlem na tuhá paliva s napojením na ústřední topení.

Město Rokytnice v Orlických horách se nachází v okrese Rychnov nad Kněžnou, asi 9 km severně od města Žamberk. Rozkládá se v Podorlické pahorkatině při říčce Rokytence. Žije zde přibližně 2 000 obyvatel. Historické jádro města je od roku 2003 městskou památkovou zónou. Je to nejmenší město v okrese Rychnov nad Kněžnou.
Veškerá občanská vybavenost v místě: základní škola, mateřská škola, dětské a sportovní hřiště, síť obchodů, restaurací a kaváren. Parkování u domu zdarma.

Byt vhodný pro trvalé bydlení nebo jako investice pro krátkodobý i dlouhodobý pronájem. Milovníci zimních sportů, zejména lyžování ocení blízké lyžařské centrum v Říčkách v Orlických horách (6 km). Okolí vybízí k relaxaci, turistice i aktivnímu sportování.
Rokytnice v Orlických horách, ideální místo pro vaše nové bydlení. Financování zajištěno smluvním partnerem. Rezervujte si svůj termín prohlídky. Více informací u makléře.  Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 1 999 000 Kč
ID inzerátu: 7879267
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Číslo zakázky: 15194
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Dolní Sídliště, Rokytnice v Orlických horách, okres Rychnov nad Kněžnou
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 87 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 1. podlaží
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí