nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 806 m2

Starý Bydžov, okres Hradec Králové

1 531 400 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně odměny RK

Dobrý den,
nabízím Vám k prodeji jeden z devatenácti stavebních pozemků s výměrou přes 806 m2 - 1563 m2 s vyřízeným stavebním povolením.

Lokalita přímo vybízí k jednotnému architektonickému pojetí. Poměrně svažité území bude rozvrstveno do teras a samotné pozemky tak budou převážně rovinaté. Umístění jednotlivých rodinných domů, navržených v souladu s nejmodernějšími standardy, je pečlivě rozvrženo s ohledem na zachování co největšího soukromí a nerušených výhledů do krajiny.

Parcely jsou dostupné ve stadiu:
- zasíťované
- zasíťované se stavebním povolením
- zasíťované se stavbou RD na klíč

Pozemky budou zasíťovány elektřinou, vodou, optickým kabelem, připojeny na obecní komunikaci a kanalizaci, která bude odvádět dešťovou a přečištěnou vodu z domácí ČOV.

Malebná východočeská obec Starý Bydžov leží 10 minut od dálnice D11. Dojezd do Hradce Králové je 35 minut, do Jičína 25 minut, Na Černý Most 60 minut. V obci je zastávka autobusu, pošta, mateřská škola, obecní hospoda, dětské hřiště. Veškerá další občanská vybavenost je dostupná v Novém Bydžově vzdáleném 3,5 km.

Pro více informací mě prosím kontaktujte na telefonu nebo přes webové stránky kde naleznete i další informace =pozemkybydzov_cz

Realitní makléř
Martin Socha

Celkem: 1 531 400 Kč
ID inzerátu: 7939848
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 20488
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Starý Bydžov, okres Hradec Králové
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 806 m2
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí