nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 2172 m2

Milín, okres Příbram

3 390 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Rovinatý jihozápadně orientovaný pozemek v krásné klidné lokalitě je momentálně na prodej. Obdobné pozemky jsou v této lokalitě jen výjimečně k dispozici. Stavební pozemek má výměru 2172 m2 a leží v obci Konětopy, nedaleko Příbrami.
Pozemek je umístěn na okraji obce na lehce svažitém pozemku v klidné části katastru a je z něj nádherný výhled na okolní krajinu a nedalekou obec Slivice. Lokalita je podle územního plánu určena pro zástavbu domy pro bydlení. V lokalitě to je jeden z posledních pozemků určených pro výstavbu.

K pozemku vede cesta zajišťující přístup. Vodovodní a elektrická přípojka k pozemku je zřízena. Splaškovou vodu je potřeba řešit ČOV nebo jímkou. Pozemek je částečně oplocený.

Obec Konětopy (Milín) je velice vyhledávanou lokalitou pro rezidenční bydlení blízko Příbrami. A přesto stále blízko dálnice směr Praha.

Obec Konětopy (Milín) je velmi dobře dostupná do Prahy, přes D4 je dojezd cca 30 minut. Příbram je vzdálena pouze 5 km. Zde je k dispozici i převážná většina sociálních služeb, obchodů i škol základního a mateřského stupně. Základní služby jsou k dispozici v Milíně. Cena pozemku je k jednání. Přijďte se sami přesvědčit, jaké pěkné a klidné bydlení tento pozemek nabízí a jaký nádherný výhled zde je.

Na setkání se těší Alexandra a Marek.

Celkem: 3 390 000 Kč
ID inzerátu: 7938583
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10203
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Milín, okres Příbram
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 2172 m2
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí