nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 296 m2

Katusice, okres Mladá Boleslav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 666 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + právní servis a provize

Hledáte velký dům se zahradou, který Vám poskytne dostatek komfortu pro odpočinek a relaxaci?

Nebo chcete dům, kde budete mít možnost podnikat, pěstovat vlastní zeleninu, chovat králíky a pokud milujete domácí vajíčka, tak i drůbež?

V tom případě pro Vás mám udržovaný a velmi čistý rodinný dům se zázemím malého hospodářství v obci Katusice.

Katusice je obec s dobrou občanskou vybaveností a dopravní obsluhou. Právě zde, máte možnost koupit rodinný dům s krásnou rovinatou a slunnou zahradou, na pozemku s dnes nadstandartní výměrou 1932 m2, která je dle územního plánu určená k zástavbě a tyto parametry jsou skvělým benefitem tohoto domu. Část pozemku zhruba 800 m2 lze odprodat na výstavbu dalšího rodinného domu.

Rodinný dům má jedno nadzemní podlaží, štukový sklep a částečně nevyužitý půdní prostor. Dům nabízí při případné rekonstrukci mnoho variant využití, ať už k velkorysému i vícegeneračnímu bydlení nebo k podnikání. V přízemí jsou k dispozici tři obytné místnosti, dílna a garáž. V patře potom dva pokoje, kuchyň, koupelna a půda. Zastavěná plocha domu je 267 m2, podlahová plocha 296 m2. Ostatní skladovací prostory nabízejí 187 m2, které můžete využít dle vlastního uvážení. V neposlední řadě je na zahradě k dispozici zapuštěný bazén.

Dům je napojen na kanalizaci, veřejný vodovodní řad a elektřinu. Vytápění domu je možné jak kotlem na tuhá paliva, tak elektrokotlem.

Pozemek za domem, přibližně 800 m2, lze oddělit a postavit zde ještě jeden dům. Nebo ho můžete prakticky okamžitě prodat.

V obci je základní občanská vybavenost, obecní úřad, pošta, prodejna potravin, restaurace, mateřská a základní škola, lékař, autobusová i vlaková doprava. Vše ostatní je k dispozici v blízké Mladé Boleslavi, vzdálené 15 minut pohodlné jízdy autem.

Celkem: 7 666 000 Kč
ID inzerátu: 7931852
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: D2209
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Katusice, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: Prodej
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 296 m2
Obytná: 296 m2
Užitná: 296 m2
Zastavěná: 267 m2
Pozemku: 1932 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Počet bytů: 1
Voda: ano
Internet: ano
Zahrada: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano