nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 122 m2

Ve dvojdomkách, Stochov, okres Kladno

3 890 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji útulný byt 4+1 s lodžií, 125 m2, v cihlovém obytném dvojdomku v lokalitě Stochov. Velký byt za dobrou cenu s dosahu Prahy.

Jedná se o bytovou jednotku v dobrém stavu po částečné rekonstrukci. Součástí bytu je prostorná terasa, sklep v podzemním podlaží. Byt je orientovaný pokojem s lodžií na západní stranu, ložnicí a kuchyní na východní stranu. Byt vyniká velmi zdařilou dispozicí, díky rozšíření bytu o podkroví vznikla velmi prostorná bytová jednotka pro velkou rodinu.. V rámci rekonstrukce byla provedena revitalizace koupelna a WC, podlahy z keramické dlažby a vinylu, v pokojích textilní koberce, proběhla výměna oken za plastová- Výhodou tohoto bytu je příjemný výhled, dobrá dopravní dostupnost centra. Parkování je možné na přilehlém parkovišti i v blízkých ulicích. Byt je vytápěn plynovým ústředním vytápěním v bytě je dostupný telefon i internetové připojení. Revitalizace domu byla dokončena v roce 2018.

Lokalita nabízí širokou občanskou vybavenost, blízkosti se nachází škola, školka. Pro aktivní využití volného času láká blízký park, dětský park, koupaliště. Výhodné spojení na letiště Ruzyně a centra Prahy. K výletům láká blízký areál Čabárna, hrad Okoř a Křivoklát, blízké Lány.

Osobní prohlídka je možná po dohodě. Vhodný jako investiční byt i krásnému bydlení. V případě zájmu financování hypotéčním úvěrem se zajištěním jinou nemovitostí Vám rádi zdarma vše vyřídíme u Vámi preferované banky a k tomu za nejvýhodnějších podmínek na trhu!

Doporučujeme.

Celkem: 3 890 000 Kč
ID inzerátu: 7916757
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: LK146380
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Ve dvojdomkách, Stochov, okres Kladno
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 122 m2
Obytná: 122 m2
Užitná: 122 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 2. podlaží
Zařízení: nezařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Výtah: ano
Terasa: ano
Sklep: ano
Voda: ano
Kanalizace: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí