nezadáno
ne

Prodej bytu 2+1, 66 m2

Mladá Boleslav, Mladá Boleslav III, okres Mladá Boleslav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

4 379 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Představte si, že vejdete do neznámého prostoru a okamžitě máte pocit, že jste tady jako doma.

To, a ještě mnohem více, je skvělým benefitem bytu určeného s dispozicí 2+1, který nabízí skvělých 66 m2 podlahové plochy v udržovaném a klidném domě ve výjimečné lokalitě Mladé Boleslavi.

Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj (21 m2). Dále je zde samostatně přístupná ložnice (17 m2) s balkónem, kuchyň s malou špajzkou (14 m2), koupelna se sprchovacím koutem, toaleta a vstupní chodba s dostatkem úložného prostoru. Bytová jednotka je mimo jiné vyjímečná tím, že jsou zde podstatně vyšší stropy než v panelovém domě.

V každém případě si tento byt můžete sladit tak, abyste se v něm cítili víc než skvěle. Dřevěné podlahy, nadčasové osvětlení, designová sanita, vestavné spotřebiče jako myčka, lednice, elektrická trouba, plynový sporák, dále spoustu vestavěného úložného prostoru.

V neposlední řadě jsou nemalou výhodou již instalovaná plastová okna, která eliminují hluk z okolí, přesto že lokalita, kde se byt nachází je velmi klidná. O vytápění a ohřev teplé vody se vám postará plynový kotel, takže nemusíte čekat až začne místnímu dodavateli tepla sezóna.

Východní orientace bytu zajišťuje již od samého rána dostatek světla v obývací části a ložnici a západně orientovaná okna v kuchyni prosvětlují byt prakticky až do soumraku.

Pro dva velké pohodlí a pokud vás bude víc, vejdete se na začátku i ve třech. Navíc mateřskou školku máte prakticky nadohled.

V neposlední řadě je vám k dispozici uzavřená zahrada v podílovém spoluvlastnictví, kterou můžete využít například ke grilování.

Tato atraktivní lokalita ve svém okolí nabízí prakticky vše, co k životu potřebujete.

Před domem nebudete mít ve většině případů problém zaparkovat. V přízemí určitě využijete vlastní dva sklepy (3,5 m2 a 5,5 m2), navíc jsou praktické i společné prostory jako kolárna a sušárna.

Náklady spojené s užíváním bytu jsou více než přijatelné. Měsíční platba do fondu oprav včetně zálohy na vodu pro 2 osoby je momentálně 1900,-Kč měsíčně, záloha na elektrickou energií 800,-Kč měsíčně a záloha na plyn 1200,-Kč měsíčně.

Celkem: 4 379 000 Kč
ID inzerátu: 7931853
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 2210
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Mladá Boleslav, Mladá Boleslav III, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 66 m2
Obytná: 66 m2
Užitná: 66 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Podlaží: 1. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Voda: ano
Balkon: ano
Zahrada: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano