nezadáno
ne

Prodej chaty

Jevany, okres Praha-východ

900 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena k jednání

Obec Jevany v okrese Praha-východ je známá svými rozlehlými pozemky s několikapatrovými prvorepublikovými vilami. Obec se rozkládá asi 30 kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a třináct kilometrů východně od města Říčany. Leží na okraji Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny na Jevanském potoce vlévajícím se ve Stříbrné Skalici do Sázavy.

Na mírně svažitém lesním pozemku se nachází dřevěná chata s kamennou podezdívkou. Do chaty byla zavedena elektřina a je možné napojení na vodu z místního vodovodního řadu. Elektroměr je nyní odpojený. Objekt je určen ke kompletní rekonstrukci podle představ nového majitele. Chata stojí na pozemku jiného vlastníka. Tento pozemek (3.341 m2) nebo jeho část bude možné odkoupit za podmínek stanovení ceny obvyklé znaleckým posudkem (odhadem 5.000,- Kč/ m2).

V blízkosti chaty se nachází známé turistické trasy, které začínají u Vyžlovského rybníka vedoucí hlubokými lesy kolem rybníků Ján a Švýcar, podél Jevanského potoka až k Jevanskému rybníku v centru obce.

Pokud hledáte k bydlení či odpočinku čistou přírodu a klidné prostředí, je tohle místo pro vás to pravé. Zavolejte mi a domluvte si prohlídku

Celkem: 900 000 Kč
ID inzerátu: 7936875
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10055
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Jevany, okres Praha-východ
Kategorie: Chaty a chalupy
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 30 m2
Zastavěná: 30 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí