nezadáno
ne

Prodej bytu 4+1, 94 m2

Pod Nádražím, Nižbor, okres Beroun

5 999 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Představte si, jak se probouzíte v prostorném bytě 4+1 v Nižboře u Berouna. Otevřete okno, vidíte zámek nad řekou, slyšíte šumění nedaleké řeky Berounky a zpěv ptáků z okolních Křivoklátských lesů. Vnímáte klid a ticho obce, která má ale, co potřebujete pro pohodlný život. Zní to jako sen? Ale není. Toto vše může být vaše skutečnost. Nabízíme Vám jižně orientovanou bytovou jednotku s obývacím pokojem, třemi ložnicemi, samostatnou kuchyní se spíží, prostornou koupelnou a samostatnou toaletou, ke které patří sklepní kóje, část půdního prostoru a možnost užívání společných místností v podkroví. U domu je bezproblémové parkování.

Byt 4+1 v Nižboře u Berouna Vám nabízí pohodlné bydlení v klidném prostředí, s možností rychlého přesunu do města. Ať už směrem na Prahu, Plzeň nebo Rakovník, Vaše cesta bude vždy rychlá a pohodlná.

O tom, jaké je v Nižboře bydlení, se můžete přesvědčit sami. Není to jen obyčejná obec. Je to místo s bohatou historií a mnoha možnostmi pro trávení volného času. Ať už máte rádi cyklistiku, rybaření, fotbal, historii nebo rádi zajdete na houby, v Nižboře najdete vše, co Vás baví.

Výměra 78 m uvedená v prohlášení vlastníka neodpovídá skutečnosti. Skutečná výměra činí 94 m.

Rádi Vám vyřídíme hypoteční financování za nejvýhodnějších podmínek, případně financování bez dokládání příjmů. Ev. číslo: 25821.

Celkem: 5 999 000 Kč
ID inzerátu: 7934793
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25821
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Pod Nádražím, Nižbor, okres Beroun
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 94 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Podlaží: 1. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno
Sklep: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí