nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 320 m2

Hradešín, okres Kolín

Inzerát je starší než 6 měsíců!

19 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Ve výhradním zastoupení nabízíme nově kompletně zrekonstruovaný cihlový třípatrový RD 7+kk s užitnou plochou přes 300 m2 z osmdesátých let, v obci Hradešín, na rozhraní okresu Prahy východ a okresu Kolín, Středočeský kraj. V přízemí domu se nalézá vstupní hala, koupelna, technická místnost, malý pokoj, místnost s přípravou pro saunu, a schodiště vedoucí do prvního patra. Po schodech z masívu se dostaneme do patra kde jsou dvě ložnice, balkón, šatna, koupelna s vanou a toaletou a velký pokoj s kuchyňským koutem. V druhém patře se nalézají 2 ložnice. Dům je napojen na obecní obecní vodovod i kanalizaci, vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem - velká úspora provozních nákladů.
V obci Hradešín jezdí autobusy PID směr Praha a lze využít vlakové spojení v nedalekých Úvalech či v Českém Brodě. Hradešín u obce Úvaly je ideálním místem pro život s malými dětmi v blízkosti krásné přírody a Voděradských bučin. Mateřská škola je v obci, základní škola ve Škvorci nebo Úvalech.
Financování hypotékou pomůžeme bezplatně zajistit.
Pro více informací prosím volejte makléře. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb.. Energetická náročnost budovy: 144 kWh/m2 za rok.

Celkem: 19 800 000 Kč
ID inzerátu: 7934520
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 9349
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Hradešín, okres Kolín
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 320 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 3
Umístění objektu: Řadový