nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 910 m2

Dolní Přím, okres Hradec Králové

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 094 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena je konečná, neplatíte žádnou provizi.

Nabízíme k prodeji skvělou investiční příležitost v obci Dolní Přím, okres Hradec Králové, konkrétně v části obce Horní Přím. Tato stavební parcela je ideální pro investory, kteří hledají atraktivní možnost s vysokou návratností investice nebo pro vybudování vlastního rodinného domu.

Pozemek o celkové ploše 910m², který nabízí obrovský potenciál pro další rozvoj a zhodnocení prostřednictvím výstavby rodinného domu. Inženýrské sítě budou na pozemku zbudovány v průběhu roku 2024, kdy už můžete řešit svůj projekt a stavební povolení pro Váš rodinný dům.

Kupní cena se hradí po částech, čímž budete mít jistotu, že veškeré avizované sítě a cestu v dohodnutých termínech dokončíme. Koupi pozemku lze navíc financovat naší Genio Dotovanou hypotékou, se zvýhodněnou úrokovou sazbou.

Lokalita je skvělá pro klidné bydlení, díky své výhodné poloze a občanské vybavenosti. Autobusem jste v centru Hradce Králové za 15 minut. V obci se nachází mimo jiné škola, školka, obchod a pošta, což představuje lákavou nabídku pro rodiny s dětmi. Díky kanalizaci je zajištěn odpad a přívod vody je zabezpečen zdrojem pro celý projekt. Elektřina bude dostupná ve standardním napětí 230 V.

Uchopte tuto jedinečnou příležitost, stát se součástí tohoto developerského projektu Bydlení Horní Přím. Veškeré informace naleznete také na webu projektu: https://www.bydleni-horniprim.cz

V případě zájmu o prohlídku a více informací nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci.

Celkem: 3 094 000 Kč
ID inzerátu: 7933234
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 19830
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Dolní Přím, okres Hradec Králové
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 910 m2
Voda: ano
Elektřina: ano