nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1125 m2

Lampertice, okres Trutnov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 299 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme k prodeji pozemek pro bydlení v klidné části obce Lampertice, nacházející se v okrese Trutnov. Tento prostorný pozemek o celkové ploše 1125 m² je ideální volbou pro ty, kteří hledají místo pro stavbu vlastního domova.

Pozemek nabízí novým majitelům výhodu klidného a příjemného prostředí. S dobrou dostupností do Trutnova máte v blízkosti veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení, což zaručuje pohodlné a komfortní bydlení pro celou rodinu.

Elektřina je již přivedena na pozemek a je k dispozici jak napětí 120 V, tak i 230 V, což umožňuje snadnou instalaci a využití elektrických zařízení.

Díky své velikosti a zastavěné ploše máte dostatek prostoru pro vytvoření vlastního zahrady, terasy či jiných venkovních prostorů, které umožní relaxaci a odpočinek po náročném dni.

Pozemek je skvělou investicí pro ty, kteří chtějí budovat svůj vlastní domov dle vlastních představ a potřeb. Možnosti využití jsou neomezené a pouze na Vás záleží, jakým směrem se rozhodnete vydat.

Součástí kupní ceny je i projekt na rodinný dům s již vydaným stavebním povolením.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši zprávu a rádi Vám poskytneme další informace či domluvíme termín osobní prohlídky.

Celkem: 1 299 000 Kč
ID inzerátu: 7933072
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0828
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Lampertice, okres Trutnov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1125 m2
Voda: ano
Elektřina: ano