nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 2038 m2

Jesenice, okres Praha-západ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

28 000 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Na hranici hlavního města Prahy v žádané a lukrativní lokalitě se nachází klidné místo pro Vaše rodinné sídlo. Bezprostřední sousedství Průhonického parku nepochybně ocení milovníci krásné přírody a čerstvého vzduchu, nabízí 25 km cest, na kterých můžete obdivovat jedinečné průhledy, domácí i cizokrajné dřeviny, vzácné sbírky a mistrné kompozice. Průhonický park je posledním svobodným uměleckým krajinářským dílem na našem území a možná i na světě.
Nejlepší vzdělaní dětem zajistí nedaleká Sunny Canadian International School, umožňující vzdělávání od předškolního věku až po maturitu a to vše pod jednou střechou.
Blízký Jesenice Fun park poskytuje každodenní zábavu, společenské vyžití a sportovní aktivity. V areálu jsou vybudovány dva tenisové kurty s umělým povrchem, multifunkční hřiště pro soft tenis, volejbal, nohejbal, fotbal a plážový volejbal. Můžete se zde věnovat i méně náročným sportovním disciplínám - stolnímu tenisu, pétanqeu, mini golfu.
Jedná se nejen o luxusní pozemek, ale i o zajímavou investiční příležitost jelikož se zde realizuje nová trasa metra D. Dokončení a zprovoznění se předpokládá na podzim roku 2029, které nepochybně podnítí rozvoj města v okolí stanic, a to jak developerské výstavby, tak veřejného prostoru.

Celkem: 28 000 000 Kč
ID inzerátu: 7933071
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0521
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Jesenice, okres Praha-západ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 2038 m2