nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 125 m2

Okrouhlo, okres Praha-západ

11 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám exkluzivně tento příjemný energeticky úsporný rodinný dům v obci Okrouhlo. Dům byl zkolaudován v roce 2011 a je dispozičně řešen jako 4+kk. V přízemí najdete obytnou část s kuchyní, spíž, koupelnu a vstupní halu. Na domě si oblíbíte prostornou krytou terasu přístupnou z obývacího pokoje a v létě nebudete chtít trávit večery nikde jinde. V druhém nadzemním podlaží jsou 3 pokoje, šatna a koupelna.
Dům je napojen na vodovodní řad, obecní kanalizaci a elektřinu. Vytápění je řešeno elektrickým kotlem. Měsíční náklady na provoz domu jsou velmi nízké.
Výhodou tohoto domu je možnost parkování hned několika vozidel buď pod krytou pergolou, na ploše se zatravňovací dlažbou nebo v suchu ve zděné garáži nebo pod přilehlým přístřeškem. Na pozemku se nachází ještě další zahradní domek na uskladnění zahradního nářadí apod.
Rozumná velikost zahrady je tak akorát, aby Vás zbytečně nebolela z péče o zahradu záda. Studené zimní večery si můžete zpříjemnit třeba saunováním v dřevěném domečku s finskou saunou, sprchou a odpočívárnou.
Podívejte se na naši virtuální prohlídku a v případě zájmu jsme Vám k dispozici na osobní prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb.. Energetická náročnost budovy: 6,9 kWh/m2 za rok.

Celkem: 11 500 000 Kč
ID inzerátu: 7932967
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0600
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Okrouhlo, okres Praha-západ
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: nad 10 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 125 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Terasa: ano
Voda: ano
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí