nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 690 m2

U Fary, Hudlice, okres Beroun

Inzerát je starší než 6 měsíců!

9 024 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám exkluzivně budovu bývalé fary s přilehlými pozemky v centru obce Hudlice u Berouna. Hudlice leží na okraji krásných křivoklátských lesů a jsou známé především díky svému rodákovi Josefu Jungmannovi, s jehož rodným domem prodávaná fara přímo sousedí.

Budova byla až do nedávna obývána, ale zaslouží si určitě citlivou celkovou rekonstrukci. Na pozemku stojí rovněž dvě budovy bez č.p. zapsané jako zemědělské stavby. Jedná se o skvělou příležitost pro menší development, nebo k citlivé renovaci a dostavbě na větší rodinné sídlo. Budova je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Plyn vede v přilehlé komunikaci. Více informací na osobní prohlídce.

Výborná dopravní dostupnost do Prahy po dálnici D5 na M-Zličín za 30 minut. V obci je zastávka příměstského autobusu 637, který je za cca 15 minut na nádraží Beroun. V obci Hudlice je základní i mateřská škola, TJ Sokol Hudlice a sportovní klub SK Hudlice, dále praktický lékař a pošta.

Podívejte se na naši virtuální prohlídku a ráda Vás uvidím na osobní prohlídce. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 9 024 000 Kč
ID inzerátu: 7932952
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0151
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: U Fary, Hudlice, okres Beroun
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Užitná: 690 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano