nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1664 m2

Krátká, Čakovičky, okres Mělník

Inzerát je starší než 6 měsíců!

9 800 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prostorná, cenově výhodná parcela pro příměstské bydlení.
Kupte výhodně prostorný pozemek v intravilánu obce. 1m2 nyní stojí 5 890 Kč. Pozemek je rovinatý, na severní straně lemovaný pásem zdravých jehličnanů. Je zde přípojka plynu a kanalizace, přístup z ulice Krátká. Dobrá dopravní dostupnost, nákupy a zdravotní péče v blízkosti. Školy v okolí, rekreační možnosti a spolky v obci.

STAVBA
Pro stavbu domu platí regulativ obce, ale možnosti jsou stále široké. Solitérní dům s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím, který může být podsklepený, je povolen. Maximální výška hřebene stavby do 8 metrů od nivelety komunikace. Střecha může být sedlová, valbová nebo polovalbová se sklonem mezi 28 a 40 stupni. Zastavěnost do 40% plochy pozemku.

DOPRAVA
Dopravní dostupnost je skvělá, s pravidelnými příměstskými autobusovými linkami, které spojují obec s nejbližšími městy. Autem dojdete rychle a pohodlně na:
• Staroměstské náměstí v Praze - 30 minut
• Stanice metra Letňany, trasa C - 20 minut
• Stanice metra Černý Most, trasa C - 25 minut
• Mělník, Náměstí Míru - parkoviště - 20 minut
• Neratovice, Náměstí republiky - 7 minut
• Líbeznice, Mírové náměstí - 8 minut

NÁKUPY
Nejbližší nákupní centra, jako OC Letňany, OC Černý Most, Hornbach Černý Most, Ikea Černý Most, Albert Neratovice a City Market Mělník, jsou snadno dostupná.

ZDRAVOTNÍ PÉČE
Soukromá poliklinika s nadstandardní péčí je v blízkých Neratovicích. Státní nemocnice s poliklinikou a pohotovostí se nachází v Mělníku a v Praze na Bulovce, a to dojedete za pouhých 20 minut.

VZDĚLÁNÍ
Pokud máte děti, nebo plánujete, že je budete mít, v obci je školka pro nejmenší. Základní školy najdete v Líbeznicích, Neratovicích a Mělníku. A pokud vaše děti budou směřovat ke gymnáziu, mohou navštěvovat školy v Neratovicích nebo Mělníku.

ZÁBAVA
V obci nechybí ani potřebné služby. Můžete se těšit na Hospůdku Na Pekárně, malé potraviny, truhlářství, sousedskou vinotéku, včelařství, statek s ustájením koní, instalatéry, topenáře, daňového poradce a kosmetiku.
Golf Zlonín s devíti jamkovým hřištěm je pouhé 3 km daleko. Pokud rádi chodíte na pěší túry, blízké Kokořínsko (cesta do obce Vysoká zabere 30 min) vás zaujme.
Milovníci koupání ocení koupací lom s pláží v nedalekých Kojeticích.
V neposlední řadě, se můžete aktivně zapojit do místního společenství a stát se součástí sboru dobrovolných hasičů, sportovního klubu nebo rybářského sdružení.

Pozemek je volně přístupný, podrobnosti najdete na stránkách pavlavikova.cz/cakovicky/
Projekt, stavební povolení i výstavbu na klíč Vám rádi zajistíme.

Celkem: 9 800 000 Kč
ID inzerátu: 7932791
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0780
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Krátká, Čakovičky, okres Mělník
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1664 m2
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano