nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1470 m2

Úpice, Radeč, okres Trutnov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

949 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Na prodej: Pozemek s projektem na výstavbu domu v Radči u Úpice

Máte sen o vlastním domě v klidné a malebné lokalitě? Máme pro Vás skvělou nabídku! Nabízíme Vám prodej pozemku s projektem na výstavbu domu v obci Radče u Úpice o výměře 1470m2.

Poloha pozemku je ideální pro ty, kteří touží po klidu a soukromí, přitom však s dobrou dostupností do okolních měst. Pozemek se nachází v blízkosti potoka a je obklopen nádhernou přírodou Krkonošského národního parku.

Projekt na výstavbu domu je již zpracován včetně stavebního povolení a zahrnuje moderní a prostorný rodinný dům s celkovou plochou 218 m2. Dům je navržen s důrazem na pohodlí a komfort moderního bydlení. Projekt zahrnuje plánování dispozice domu, technické sítě, stavební povolení a další potřebné dokumenty.

Pozemek je svažitý a slunný, ideální pro zahradničení, rekreační činnosti nebo jiné využití dle Vašich představ. Dostupné jsou inženýrské sítě - elektřina, voda.

Místo je vhodné pro ty, kteří ocení klidnou lokalitu a přitom mají zájem o blízkost občanské vybavenosti, škol, školek, restaurací a dalších služeb. Okolí nabízí také široké možnosti pro turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity.

Pokud máte zájem o výstavbu vlastního domu v malebné lokalitě Radče u Úpice, neváhejte nás kontaktovat. Tato nabídka je jedinečnou příležitostí k realizaci Vašeho snu o vlastním domově v klidném a krásném prostředí.

Celkem: 949 000 Kč
ID inzerátu: 7932773
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0257
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Úpice, Radeč, okres Trutnov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1470 m2