nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1433 m2

Vyšehořovice, okres Praha-východ

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 600 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej souboru sousedících pozemků o celkové ploše 1.433 m v obci Vyšehořovice, okr. Praha – východ. Pozemky původně určené k výběhu dobytka a jeho ustájení jsou dle platného ÚP určené k zastavění. Pozemky se nachází v klidné části obce přístupné přes obecní a soukromý pozemek (tento pozemek není započítán do plochy výše uvedené), ke kterému patří podíl odpovídající z celku. Pozemky jsou zatravněné, v okrajových částech pozemků se vzrostlým náletem. V části jednoho pozemku jsou vybudované původní přístřešky pro dobytek a v jižní části pozemku je zděná stodola k ustájení dobytka s možností parkování zemědělského stroje větší výšky. Zkolaudované zemědělské stavení má zastavěnou plochou 72 m a je v původním stavu, bez připojení k elektrické síti.

Pozemky jsou dle platného ÚP určené k zastavění, ale momentálně bez možnosti zahájení výstavby, více informací ráda poskytnu po telefonu či osobně.

Dle ÚP je možná výstavba smíšeného venkovského bydlení, max. zastavitelnost je 20% z celkové plochy pozemku, přípustná stavba o 2NP s podkrovím a výškou 12 m nad přilehlým terénem.

Obec Vyšehořovice není plynofikována a momentálně z kapacitních důvodů neumožňuje napojení na obecní vodovod a kanalizační řad.

Obec Vyšehořovice má svou MŠ se školní jídelnou, několik dochovaných zřícenin tvrze, zvonice a kostela, kostel, přírodní památku U skal, hospodu U tvrze, fotbalové a dětské hřiště a potraviny.
Autobusová zastávka vzdálená pár minut od domu se spojením do Čelákovic, Českého Brodu, Nehvizd a Úval a na ně navazující autobusové či vlakové spojení do Prahy, nejbližší zastávka metra Černý most je vzdálena 19 minut autem. Ev. číslo: 644848.

Celkem: 1 600 000 Kč
ID inzerátu: 7932769
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644848
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Vyšehořovice, okres Praha-východ
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 1433 m2
Druh kontraktu: výhradní
Garáž: ano