nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1236 m2

Pod Radinama, Čerčany, okres Benešov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

8 500 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme ideální parcelu pro bydlení ve středočeské obci Čerčany. Vlaková zastávka Pyšely na benešovské trati je vzdálena jen asi 300 metrů, k pražskému obchodnímu centru Westfield Chodov je to autem necelých 30 km a za dobré dopravní situace to tam netrvá ani 25 minut.
V Čerčanech s necelými třemi tisíci obyvateli nechybí restaurace, velký supermarket, ZŠ či MŠ. A k dispozici je například také kino, které provozuje obec. Nedaleko od pozemku je rovněž místní fotbalový klub.
Pozemek je jen velmi mírně svažitý a k dispozici jsou všechny inženýrské sítě včetně elektrické přípojky, kanalizace, plynu a vysokorychlostního internetu.
Index zastavěnosti je 40 procent plochy. Druhé nadzemní podlaží je v lokalitě povoleno. U šikmé střechy omezení není. U rovné střechy má být druhé podlaží s podlahovou plochou odpovídající maximálně šedesáti procentům plochy přízemí. Na místě nejsou povoleny žádné dočasné stavby typu mobilheim.
Východní okraj pozemku je asi 25 m vzdálený od železniční tratě Praha - Benešov. Drážní těleso je ale v terénu mírně zapuštěné a od nabízené parcely je oddělené betonovou protihlukovou stěnou a zeleným pásem s chodníkem pro pěší. Stezky obklopené zelení s parkovou úpravou dotváří příjemnou atmosféru celé této části Čerčan.
Neváhejte nás kontaktovat kvůli bližším informacím a rádi se s Vámi setkáme při prohlídce pozemku. Jednou z možností je výměna parcely za byt v Praze.

Celkem: 8 500 000 Kč
ID inzerátu: 7932617
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0059
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Pod Radinama, Čerčany, okres Benešov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1236 m2