nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 149 m2

Žižkova, Pchery, Humny, okres Kladno

7 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně provize

Hledáte prostorný rodinný dům rovnou k nastěhování a do 15 min autem na kraj Prahy? Případně dvougenerační bydlení?

Pak mám pro Vás nabídku velmi pěkného rodinného domu o dispozici 6+1 s garáží, terasou a malou zahrádkou v dobře vybavené a příjemné obci obci Pchery u Kladna. Nemovitost je možné využít i jako dvougenerační (v přízemí velké 3+1 a v podkroví po instalaci kuchyňské linky 4+kk). Velkou výhodou je výborná dostupnost po D7 do Prahy (nájezd 3,5 km od domu), 1,5 km je okraj Kladna, 5,5 km okraj Slaného.

Dům prošel úpravami, které byly provedeny přibližně před 3 - 4 lety: odpady a voda v plastu, elektřina v mědi, nová střešní krytina (tašky), nová fasáda se zateplením (5cm polystyren), plastová okna, interiéry (podrobnosti na dotaz nebo při prohlídce). Plynový kotel zajišťuje ohřev vody a vytápění.

Rodinný dům s užitnou plochou přibližně 149 m2 je částečně podsklepen (přístup ze dvora), je prostorný a dobře dispozičně řešený. Sestává se z přízemí a podkroví: v přízemí se za vstupními dveřmi nachází zádveří se schodištěm do podkroví, koupelna s toaletou, ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj a velká kuchyň s jídelnou. Z kuchyně vedou dveře přímo na terasu. V podkroví ze schodiště vstoupíme do prostorné haly, kam jsou přivedeny odpady a voda pro případnou druhou kuchyň. Dále zde nalezneme druhou koupelnu s toaletou a 3 pokoje. Ze schodiště je přístup na balkon. Užitná plocha garáže činí 27 m2.

Měsíční náklady se pohybují do 10000,-Kč (voda, elektřina a plyn). V domě je internet a TV (O2).

V obci se nachází mateřská a devítiletá základní škola, jsou zde potraviny a další obchody, lékárna, pošta. Výborné spojení autem do Prahy, autobusové spojení Praha, Kladno, Slaný. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 990 000 Kč
ID inzerátu: 7932506
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0350
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Žižkova, Pchery, Humny, okres Kladno
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: dobrý
Užitná: 149 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Řadový
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí