nezadáno
ne

Prodej bytu 1+1, 41 m2

Jana Palacha, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav II, okres Mladá Boleslav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 099 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně právního servisu, úschovy financí, poplatků na katastr a odměny RK

Dobrý den, dnes Vám chci představit hezký byt 1+1 v Mladé Boleslavi. Můžete se těšit na byt v 6. podlaží panelového domu s výtahem. K bytu přísluší i sklep. Byt bude skvěle sloužit jak k vlastnímu bydlení, tak i k pronájmu, vzhledem ke své blízkosti ke Škodovce. Hledáte-li bydlení pro sebe nebo k uložení volné hotovosti v době zvyšující se inflace, bude tato nabídka pro Vás zajímavá. Nabízím vám byt do kterého se vejdou jeden nebo dva lidi. Tedy je vhodný jako startovací, či naopak pro někoho, kdo chce mít bydlení bez starostí s údržbou velkého bytu, nebo domu. Díky své poloze blízko největšího zaměstnavatele Škoda auto a velikosti se bude také dobře pronajímat.
Byt je v osobním vlastnictví bez právních vad, má 41 metrů čtverečních a přísluší k němu sklep, který má plochu 2 metry čtvereční. Dům je zateplený, má vyměněny okna a nové stoupačky. Vstupní dveře byly taktéž vyměněny spolu se zvonky a kódovým zámkem. V této době vysokých nákladů je zajímavá skutečnost i to že energetická náročnost je na stupni B, tedy velmi úsporná.
Jistě Vás zajímají i náklady na bydlení. V tuto chvíli je předpis záloh stanovený na 2362,-Kč. Na elektřinu je nyní udržovací záloha 150,- Kč s tím, že reálně počítejte náklad kolem 800,-Kč. Třída energetické náročnosti budovy: B - Velmi úsporná dle vyhlášky č.148/2007 Sb.. Energetická náročnost budovy: 69 kWh/m2 za rok.

Celkem: 3 099 000 Kč
ID inzerátu: 7932493
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0422
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Jana Palacha, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav II, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+1
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 41 m2
typ: panelový
Počet nadzemních podlaží: 8
Podlaží: 6. podlaží
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Voda: ano
Elektřina: ano