nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 148 m2

Žebrák, Sedlec, okres Beroun

7 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Hledáte rodinným dům, který Vám nabídne dostatek soukromí a poskytne klid, ale zároveň Vám jeho poloha umožní být brzy zpět ve městě?

Vítejte v obci Sedlec u Žebráku!

Právě tady Vám mohu nabídnout rozestavěný přízemní rodinný dům (typu bungalov).Tento zděný dům nabízí ideální místo pro Vaše pohodlné bydlení.

Nemovitost je již napojena na elektřinu, obecní vodovod a odpadní vody jsou svedeny do jímky. Jeho prostorný obývací pokoj s krbem je spojený s moderně vybavenou kuchyní, která nabízí veškeré potřebné moderní spotřebiče. Dále v domě najdete tři obytné pokoje a koupelnu vybavenou sprchovým koutem, vanou a toaletou. V technické místnosti je navíc ještě jedna samostatná toaleta. Pro Vaše pohodlí je vytápění domu řešeno elektrickým kotlem, podlahovým vytápěním a horkovzdušným krbem. Z obytných pokojů a obývacího pokoje je přístup na terasu s nádherným jihovýchodním výhledem do okolní krajiny. Dům se nachází na okraji klidné části obce u lesa, a přesto je velmi dobře dostupný. Soukromí Vám zde zajistí i prostorný pozemek o výměře 1170m2 .

Nájezd na dálnici D5 je pouhý 1 km daleko a veškerá občanská vybavenost se nachází v nedalekém městě Žebrák, nebo Hořovice.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvíme si společnou prohlídku! Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 7 490 000 Kč
ID inzerátu: 7932315
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0526
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Žebrák, Sedlec, okres Beroun
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 148 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí