nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 924 m2

Nespeky, okres Benešov

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 697 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Konečná cena včetně všech právních i administrativních poplatků

Hezký výhled a klidné místo kousek od Prahy, Čerčan, Pyšel, Poříčí nad Sázavou i Benešova. V ulici Na Vyhlídce v obci Nespeky - v místní části Městečko.

Bývalá chatová a velmi oblíbená rekreační obec / oblast, která je dnes hojně využívána i k trvalému bydlení. Kvůli dostupnosti, kvůli přírodě, kvůli klidu a čerstvému vzduchu.

Jak už jméno ulice vypovídá, jedná se o pozemek na kopci, který nabízí hezký výhled do okolí. Skládá se ze dvou pozemků parc. č. 2766/1 a 2766/32 s celkovou výměrou 924 m2.

Na pozemek č. 2766/32, je přivedena přípojka elektrické energie. Podle platné územně plánovací informace, která potvrzuje ustanovení územního plánu, je tady možné postavit patrový dům s podlahovou plochou až 150 m2, s přízemím i obytným podkrovím, kdy hřeben střechy může být vysoký až do 8 m výšky.

Jako zdroj pitné vody využívají sousedé nejčastěji vrtané studny. Odpady nejčastěji svádějí do septiků nebo splaškových jímek, na některých místech je možné instalovat i biologickou domácí čističku odpadních vod.

Městečko i Nespeky žijí bujným sociálním životem, se spoustou akcí pro děti i dospělé v průběhu celého roku.

Pokud byste se chtěli dozvědět více informací, mám pro vás odkaz na územní plán, územně plánovací informaci, náhled do architektonické studie i další informace, díky kterým se budete moci rozhodnout, jestli je právě tento pozemek ten, kde byste chtěli stavět váš vysněný dům.

Celkem: 3 697 000 Kč
ID inzerátu: 7932242
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 0008
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Nespeky, okres Benešov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 924 m2
Elektřina: ano