nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 939 m2

Bohdaneč, Prostřední Ves, okres Kutná Hora

1 590 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

koupi exkluzivního pozemku v obci Bohdaneč, část obce Prostřední Ves. Pozemek leží ve vymezeném zastavěném území, kde aktuálně nejsou stanovené žádné regulativy.
Velkou devizou pozemku jsou vzrostlé stromy, které pomůžou architektonicky doplnit Váš záměr výstavby. Případně je možné je nechat stávajícím majitelem odstranit.
Obec Bohdaneč se nachází v okrese Kutná Hora ve Středočeském kraji, zhruba 20 km jižně od Kutné Hory a 9 km severovýchodně od Zruče nad Sázavou. Žije zde 441 obyvatel. Obcí protéká Ostrovský potok, který je pravostranným přítokem řeky Sázavy. Část obce Prostřední Ves je jednou z jejích částí, ležící na západ od obce Bohdaneč, přes kterou vede hlavní silnice do Zbraslavic. Ves se nachází v nadmořské výšce 505 m. První písemná zmínka o ní je z roku 1381. Prostřední Ves vždy správou patřila pod Bohdaneč.
Na pozemku je zavedena elektřina. Buduje se dešťová kanalizace, osvětlení a finální povrch komunikace k pozemku. Byl vypracován hydrogeologický posudek.
Financování hypotečním úvěrem za nejvýhodnějších podmínek, případně financování bez dokládání příjmů, zajistí RK. Ev. číslo: 25597.

Celkem: 1 590 000 Kč
ID inzerátu: 7931662
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25597
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Bohdaneč, Prostřední Ves, okres Kutná Hora
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 939 m2
Druh kontraktu: výhradní

Kontakt na prodejce nemovitostí