nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 395 m2

Hálkova, Mladá Boleslav, Čejetičky, okres Mladá Boleslav

7 490 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Reality 11 Vám zprostředkují exkluzivní koupi domu v obci Čejetičky u Mladé Boleslavi - Sahara. Tento RD se nachází v blízkosti města Mladá Boleslav a nabízí pohodlné žití s kompletní občanskou vybaveností. RD je o dispozici 4+1 a je řadový. RD je před rekonstrukcí, proto si jej nový majitel může přizpůsobit přesně svým potřebám. Zastavěná plocha domu je 135 m a velikost zahrady je 197 m. RD má dvě nadzemní podlaží a přilehlou zahradu. Jsou zde nainstalována nová plastová okna. V přízemí se nachází vstupní chodba, prádelna a garáž do níž je možný vstup rovnou z domu. V 1NP se nachází lodžie, kuchyň, komora, obývací pokoj s jídelnou a toaleta. V 2NP jsou tři pokoje, lodžie a koupelna s toaletou.
Nemovitost je připojena na místní vodovod, elektřinu, kanalizaci a topení je lokální plynové. Zdrojem teplé vody je bojler. Energetický štítek PENB, třída G byl dodán. RD se nachází na klidném místě. Je zde veškerá občanská vybavenost. Mateřská škola, obchod s potravinami, fotbalové hřiště, ordinace zubaře a zastávka MHD které vás za pár minut dopraví do centra Mladé Boleslavi.
Obec Čejetičky u Mladé Boleslavi - Sahara leží zhruba 5 km od centra Mladé Boleslavi. V blízkosti necelých dvou kilometrů se nachází i dálnice D10 která umožní rychlý přesun do Prahy nebo až do Liberce. Zajímavostí je nedaleké muzeum Metoděje Vlacha, prvního českého letce. V okolí se nachází i lesy kam můžete chodit na dlouhé procházky.
Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. S financováním vám rádi pomůžeme.
Cena nemovitosti je uvedena vč. provize a právních služeb. Ev. číslo: 25749.

Celkem: 7 490 000 Kč
ID inzerátu: 7931448
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25749
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Hálkova, Mladá Boleslav, Čejetičky, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 395 m2
Užitná: 395 m2
Zastavěná: 135 m2
Pozemku: 332 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Lokální plynové
Umístění objektu: Řadový
Počet bytů: 1
Rok výstavby: 1981
Internet: ano
Lodžie: ano
Zahrada: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí