nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 890 m2

Akátová, Čakovičky, okres Mělník

5 299 950 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně provize a právních služeb

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi nově zasíťovaného pozemku plochy 890m v malebné obci Čakovičky nacházející se v příjemné zvlněné krajině mezi Líbeznicemi a Neratovicemi. Pozemek je téměř čtvercového tvaru ve velmi mírně svažitém terénu a navazuje na stávající zástavbu rodinných domů v ulici Akátová. Při plánování budoucího rodinného domu je třeba přihlédnout k následujícím regulativům obce. Dům má být samostatný, vesnického typu (přízemí a obytné podkroví), zastavěnost zpevněných ploch činí do 40% plochy pozemku a sklon střechy min. 28 stupňů. V ceně pozemku je zahrnut poplatek za připojení na obecní kanalizaci, rozvodná skříň elektro s elektroměrem, platba za rezervovaný příkon, osazení vodoměrné a přečerpávající šachty na pozemku. Pozemek se nachází nedaleko centra obce, kde je zastávka příměstského autobusu do Prahy a Neratovic. S lokalitou sousedí přírodní oblast U velké skály a Slatiny. Mezi obcemi je dostatek přírodních ploch, luk, lesíků, jsou zde skalnaté lokality a také plochy zemědělské.
Obec Čakovičky je historickou obcí s počátky osídlení ve 13. století. Je zde školka, obchod potravin, restaurace a sportoviště. Ostatní potřebná vybavenost je v Neratovicích či v Praze. Příměstským autobusem č. 351 lze dojet za 9min do Neratovic či za 31min do Letňan. Autem je centrum Prahy dostupné do 30min.
Inženýrské sítě a komunikace jsou nyní ve výstavbě, byl proveden systém odvodu dešťové vody, vodovod a dokončuje se splašková kanalizace. Do konce ledna 2024 bude provedena výstavba sítě elektro a na jaře 2024 bude proveden povrch komunikací. Ev. číslo: 644658.

Celkem: 5 299 950 Kč
ID inzerátu: 7930479
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Číslo zakázky: 644658
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Akátová, Čakovičky, okres Mělník
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Plocha: 890 m2
Druh kontraktu: výhradní
Voda: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí