nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1029 m2

Střední, Čakovičky, okres Mělník

Inzerát je starší než 6 měsíců!

7 100 100 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena včetně provize a právních služeb

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje koupi nově zasíťovaného pozemku plochy 1029m v malebné obci Čakovičky nacházející se v příjemné zvlněné krajině mezi Líbeznicemi a Neratovicemi. Pozemek je obdélníkového tvaru v mírně jižně svažitém kopci. Lokalita navazuje na stávající zástavbu rodinných domů. Při plánování rodinného domu je třeba vzít v úvahu regulativy obce. Dům má být samostatný, vesnického typu (přízemí a obytné podkroví), zastavěnost zpevněných ploch činí do 40% plochy pozemku a sklon střechy min. 25 stupňů. Pozemek se nachází nedaleko centra obce, kde je zastávka příměstského autobusu do Prahy a Neratovic. S lokalitou sousedí přírodní oblast U velké skály a Slatiny. Mezi obcemi je dostatek přírodních ploch, luk, lesíků, jsou zde skalnaté lokality a také plochy zemědělské.
Obec Čakovičky je historickou obcí s počátky osídlení ve 13. století. Je zde školka, obchod potravin, restaurace a sportoviště. Ostatní potřebná vybavenost je v Neratovicích či v Praze. Příměstským autobusem č. 351 lze dojet za 9min do Neratovic či za 31min do Letňan. Autem je centrum Prahy dostupné do 30min.
Inženýrské sítě a komunikace jsou nyní ve výstavbě, byl proveden systém odvodu dešťové vody, probíhá výstavba vodovodu a splaškové kanalizace s dokončením do listopadu 2023. Do konce tohoto roku bude provedena výstavba sítě elektro a na jaře 2024 bude proveden povrch komunikací. Ev. číslo: 644661.

Celkem: 7 100 100 Kč
ID inzerátu: 7930476
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Rezervace
Číslo zakázky: 644661
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Střední, Čakovičky, okres Mělník
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Vlastnictví: osobní
Plocha: 1029 m2
Druh kontraktu: výhradní
Elektřina: ano