nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 150 m2

Křivsoudov, okres Benešov

3 399 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provize RK

Exkluzivní příležitost získat útulný rodinný dům 2+1 v kouzelném prostředí Křivsoudova. Tato jedinečná nemovitost nese s sebou nejen pohodlné bydlení, ale i potenciál dalšího rozšíření v podkroví.

Parametry této nabídky jsou následující: Typ: Rodinný dům, Plocha pozemku: 242 m.
Zastavěná plocha: 125 m, Užitná plocha: 150 m (po rozšíření o podkroví), k domu je 470 m, které je nájmu za nízké nájemné. Počet pokojů: 2 + 1 (s možností rozšíření). Je možnost dokoupit pozemek k domu o celkové velikosti 1743 m a nebo lze pronajmout za nízké nájemné, s této velikosti je momentálně pronajato 470 m.


Stav a možnosti domu: V současné době Vás domov přivítá svěžím obývacím prostorem, dvěma ložnicemi a kuchyní spojenou s jídelnou. Tato nemovitost však skrývá více – máte jedinečnou šanci využít potenciál podkroví pro vytvoření dalších místností dle vlastních představ.

Komfortní teplo: Díky tepelnému čerpadlu si můžete užívat optimální teploty uvnitř Vašeho domova. Zajistí efektivní provoz a příjemnou atmosféru.

Poloha a okolí: Dům se nachází v klidné a malebné části Křivsoudova, kde se snoubí krása přírody s dostupností občanské vybavenosti. Máte ideální spojení do okolních měst a současně zde nalezněte mír pro své relaxační chvíle.

Vybavenost: základní a mateřská škola, potraviny, pošta, dětské hřiště. V blízkosti je nádherné předhůří Českomoravské vrchoviny. Nepříliš vzdálenou přírodní dominantou je vodní nádrž Želivka, tu napájí i Černý potok protékající městysem.

Neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a domluvení prohlídky. Ev. číslo: 644521.

Celkem: 3 399 000 Kč
ID inzerátu: 7928667
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644521
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Křivsoudov, okres Benešov
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 150 m2
Užitná: 150 m2
Zastavěná: 80 m2
Pozemku: 242 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: nezařízeno
Umístění objektu: Samostatný
Počet bytů: 1
Rok výstavby: 1945
Sklep: ano
Telefon: ano
Internet: ano
Zahrada: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí