nezadáno
ne

Prodej bytu, 160 m2

Boženy Němcové, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav II, okres Mladá Boleslav

14 950 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Věříte, že je možné lehce skloubit luxusní moderní bydlení s relaxací v přírodě i podnikáním, případně jen využití služeb kadeřnice, manikérky, pedikérky... Pokud se chcete přesvědčit o tom, že to možné je, využijte naši nabídku. Prodáváme krásný mezonetový byt byt 5 + 2 v cihlovém bytovém domě v centru Mladé Boleslavi. Je umístěn ve 3 a 4 nadzemním podlaží s krásným, moderním vybavením, zhotoveným na míru, proto do bytu krásně zapadá. Výše uvedený byt se v podstatě skládá ze dvou bytů, a to 2+kk a 3+kk. Je prostorný, světlý a slunný. s dřevohliníkovými okny. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo s nízkými náklady cena včetně provize je 14.950.000.
K bytu jsou nabízené i prostory v přízemí. Je zde 1 vybavená garsonka a nebytové prostory, v současné době využívané jako (kadeřnictví, nehtové studium, solárium). Tyto je možné drobnými úpravami předělat na další byt.
Celý dům pochází z dílny architekta Jiřího Krohy, jako i okolní nemovitosti. K bytu náleží 2x parkovací místo na uzavřeném dvoře a garáž.
Součástí je i krásná zahrada s výměrou 278 m K relaxaci slouží i zapuštěný bazénem a zahradní domek s prostornou terasou, kde je i letní kuchyňka včetně krbu s udírnou.
Velkou výhodou je i že poblíž nemovitosti je i prostorná garáž, jinak je parkování možné před domem na ulici.
V dosahu je také veškerá občanská vybavenost (obchody, nemocnice, lékaři, autobusové a vlakové nádraží, divadlo, kino, školka, škola základní i střední, pošta..). Cena 5.950.000 zahrnuje provizi RK, právní a finanční servis. Velký byt v ceně Pokud Vás inzerce osloví, neváhejte kontaktovat realitního makléřku na telefonním čísle 604 252 131, budu se těšit na zavolání a následné setkání :-)

Varianty koupě:
1. přízemí s garsonkou a obchodními prostory a zahrada 5.950.000,- Kč
2. Mezonetový byt + zahrada 14.950.000,- Kč
3. Vše - cena bude stanovena po dohodě se zájemcem Ev. číslo: 644445.

Celkem: 14 950 000 Kč
ID inzerátu: 7927907
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 644445
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Boženy Němcové, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav II, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 5+kk a větší
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 160 m2
typ: smíšený
Podlaží: 3. podlaží
Terasa: ano
Balkon: ano
Lodžie: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí