nezadáno
ne

Prodej chaty, 53 m2

Oseček, okres Nymburk

3 195 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu +popl. 730

prodej zděné chaty 3+1 s užitnou plochou pro bydlení 106 m, zastřešenou terasou 11,5 m, která je připravena k celoročnímu užívání v krásném rekreačním prostředí ,, Oseček" u řeky Labe. Jedná se o žádanou lokalitu u řeky Labe (parkovací lodní molo, spusť pro lodě, projekt od povodí na molo pro malé plavidla, půjčovna lodiček, rybaření) .
V přízemí chaty 53m je prosklená vstupní hala na kterou navazuje obývací pokoj s kuchyňkou a ložnicí a sociální zařízení se sprchou a toaletou, v patře 53 m je otevřený prostor na spaní.
K chatě patří upravená a vzrostlá zahrada o rozloze 367 m, je zde připravena zpevněná plocha na bazén a posezení. Díky vysokým jehličnanům je přes celý den příjemný chládek na terasu a chatu i v tropických teplotách. Zahrada dává dostatek prostoru k opalování, kde se slunce opírá téměř celý den a vytváří soukromí pro relax. Auto si pak pohodlně zaparkujete na zahradě nebo v ulici před chatou. Sezónní vybavení které je v ceně prodeje, je uskladněné v prostorné kůlně s regály a s přípojkou elektřiny. Voda je čerpána z vlastní kopané studny (nepitná). Vytápění chaty je krbovými kamny v obývacím pokoji.
Když budete mít chuť strávit večer ve společnosti, místní hospůdka v "Hrabalovském" stylu je od chaty vzdálená jen 400 metrů. Sportovce potěší blízké sportovní hřiště, kde si můžou zahrát fotbal, basketbal nebo volejbal, a děti si nechat vyhrát na blízkých prolézačkách.
Za teplých letních dnů se osvěžíte v řece Labe 300m od chaty, nebo se projedete přívozem na druhou stranu řeky, kde se pak v nedaleké obci nachází autobusová zastávka Oseček, odkud můžete vyrazit třeba na výlet do Poděbrad. Milovníky přírody jistě potěší hluboké lužní lesy, na své si přijdou rovněž rybáři a vyznavači cykloturistiky (z osady vede cyklostezka přes Libice nad Cidlinou, Poděbrady až do Nymburka). Velký Osek 2Km, má veškerou občanskou vybavenost: lékaře, lékárna, obchody, restaurace, škola, hotel, čerpací stanice BUS, ČD a další. Vlakové spojení do Poděbrad, Kolína a Prahy. Autem Poděbrady 10 min. Praha 30 min. V případě rychlého jednání je možné snížit kupní cenu nemovitosti. Cena je včetně provize realitní kanceláře a kompletního advokátního servisu. Nemovitost lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám rádi zdarma vyřídíme. V případě dalších informací se ozvěte naší makléřce Šárce Kodytkové. Ev. číslo: 643987.

Celkem: 3 195 000 Kč
ID inzerátu: 7921557
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 643987
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Oseček, okres Nymburk
Kategorie: Chaty a chalupy
Podkategorie: Chaty
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 53 m2
Užitná: 53 m2
Zastavěná: 53 m2
Pozemku: 420 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Rok výstavby: 1971
Zahrada: ano
Garáž: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí