nezadáno
ne

Prodej bytu 3+kk, 92 m2

Husova, Hronov, okres Náchod

Inzerát je starší než 6 měsíců!

3 600 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Prodej moderního bytu 3+kk v Hronově, který je součástí cihlového bytového domu, je situován v klidné části města. Bytová jednotka je umístěna ve zděném domě ve 3. nadzemním podlaží. Orientace obytných místností V a Z. Byt o výměře 78m + terasa 14 m prošel v roce 2007 celkovou rekonstrukcí a je v osobním vlastnictví.
Dispozice bytu: kuchyň 13,5m, obyvák 25m, pokoj 14m, ložnice 14,5m, vstupní chodba 5,5m, koupelna s wc 5,5m. Z pokoje je vstup na slunnou, prostornou terasu s orientací na J-Z a o výměře 14m. Na terase je instalována markýza. Na terasu byl v 03/2023 vypracován statický posudek (zcela vyhovuje).
K bytu náleží společný velmi zachovalý, čistý sklep s možností skladování ovoce, zeleniny.., dále uzamykatelná prostorná půdní kóje pro uložení sezónních věcí apod.
Vytápění bytu zajištěno elektrokotlem. Plyn do bytu nebyl zaveden. V obyvacím pokoji je krb s instalovanou krbovou vložkou pro rozvod tepla do jednotlivých místností.
Bytový dům vlastní parkovací místa vyhrazena nemá. Parkovat je možné v bočních ulicích v blízkém okolí domu. Bezpečné parkování je cca 50m od domu u zimního stadionu (kamera).
Byt je obýván. Nastěhování možné po dohodě. Byt je možné koupit jako investici pro nájemní bydlení nebo vlastní pohodlné bydlení.

Město Hronov s kompletní občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ a střední školy; nákupní centrum Penny, zdravotní středisko, obchody, restaurace, fotbalové hřiště, zimní stadion..).
Okolí Hronova nabízí celoroční sportovní vyžití. Město Hronov leží na hranici CHKO Broumovsko. Město, blízké i vzdálenější okolí je celoročně vyhledáváno turisty, cyklisty, lyžaři a nabízí širokou paletu nevšedních zážitků: Divadelní festival Jiráskův Hronov; v okolí láká Skalní město Adršpach, Broumovsko a jeho klášter, Jízdárna, ZOO, 9ti jamkové golfové hřiště, Stolová hora Ostaš, chata Hvězda, Broumovské stěny s Kovářovou roklí; Náchod (zámek a turistické místo Peklo). K návštěvě zve i Polská strana - Stolové nebo Javoří hory v Broumovském výběžku.
Hronov je dobrým místem k trvalému bydlení. Pracovní příležitosti v blízkém i vzdálenejším okolí. Dostupnost za prací do okolních měst je všemi směry (Broumov, Trutnov, Náchod ..HK).
Nabízím prohlídku. Ev. číslo: 25535.

Celkem: 3 600 000 Kč
ID inzerátu: 7920666
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 25535
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Husova, Hronov, okres Náchod
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 3+kk
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Plocha: 92 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Podlaží: 2. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední elektrické
Rok výstavby: 1938
Terasa: ano
Sklep: ano
Telefon: ano
Internet: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano