nezadáno
ne

Prodej bytu 4+kk, 123 m2

Zámecká, Stěžery, okres Hradec Králové

7 790 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu AKČNÍ CENA do KONCE ROKU 2023. Možno financovat hotově i hypotékou - zařídíme., včetně provize

AKČNÍ CENA do KONCE ROKU 2023. ZLEVNĚNO o 800.000,- Kč na 7.790.000,- Kč. Hledáte nový domov pro svoji rodinu nebo bezpečnou investici s dobrou dostupností do centra Hradce Králové a zároveň s blízkým nájezdem na dálnici D11? Pokud ano, jste zde správně a vítejte ve vyhledávané obci Stěžery. Představujeme Vám skvělý projekt s historií - Šulcova Cihlena, který disponuje nově a moderně zrekonstruovanými byty 2+kk až 4+kk.

Aktuálně jsou k prodeji už pouze 2 x 2+kk, 2x 3+kk a 1x 4+kk. Přijďte se podívat i na ostatní zveřejněné či ještě nezveřejněné byty z tohoto projektu.

V tomto případě se jedná o mezonetovou bytovou jednotku 4+kk, která se nachází v 2. NP a 3. NP (1. a 2. patro), kde celková plocha bytu činí 123 m2, z toho podlahová 111,3 m2, sklepní prostor 8,7 m2 a balkon 3 m2.

Dům má novou střechu, včetně krovu, krytiny i klempířských prvků. Jsou zde nainstalované kompletně nové rozvody topení, vody i elektřiny. Podhledy jsou sádrokartonové. Podlahové teplovodní vytápění ocení příznivci zdravého způsobu života. Zdrojem topení a ohřevu vody jsou 2 tepelná čerpadla (vzduch-voda). Kročejová izolace pak výrazně zlepší akustiku v bytech. Podlahy mají v obytných místnostech vinylové krytiny.

Plastové rámy oken jsou vyztužené hliníkovými profily, ale hlavní výhodou jsou výplně s izolačními trojskly. Jsou vytvořené koupelny ve skutečně moderním designu. Sezónní či nepotřebné věci věci můžete uložit do nezvykle velké sklepní kóje. Auto zaparkujete přímo ve dvoře na svém parkovacím místě a jdete rovnou domů. Šulcova cihelna, to je budova se silným příběhem. Její unikátní architektonický vzhled vás odliší od opakujících se stavebních trendů.

V obci najdete například místní ZOO park, pivovar s restaurací, fotbalový stadion, dětská a posilovací hřiště, MHD, základní a mateřskou školu, hasiče, skautský oddíl, sportovní klub, myslivecké sdružení, TJ Sokol nebo knihovnu.

Uvítáme, pokud si s sebou na prohlídku vezmete odborníka z oblasti staveb, který by potvrdil kvalitu provedených prací.

Pro investory
Byty jsou vhodné i z hlediska investice, zároveň poslouží dobře jako ochrana prostředků před zvyšující se inflací. Pokud byt potřebujete využít pro rozšíření svého investičního portfolia, jsme připraveni ho ihned pronajmout.

Ke každému bytu náleží vlastní parkovací místo za cenu 200.000 Kč, které není součástí kupní ceny.

Na prohlídku s Vámi se těší makléř Lukáš Erban.

Celkem: 7 790 000 Kč
ID inzerátu: 7919618
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Královéhradecký
Lokalita: Zámecká, Stěžery, okres Hradec Králové
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 4+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: po rekonstrukci
Užitná: 123 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 1
Podlaží: 2. podlaží
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí