nezadáno
ne

Prodej bytu 2+kk, 47 m2

Vilová, Jirny, Nové Jirny, okres Praha-východ

4 790 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena platí při rychlém jednání.

Toužíte po klidu a relaxaci, a přesto potřebujete mít město na dosah ruky?
Nabízíme Vám jedinečné spojení obou výhod. Užívejte si života v klidu a pohodlí v této úžasné nemovitosti 2+kk. Vítejte v bytě, který Vám nabízí vše, co potřebujete k pohodlnému životu. V bytě 2+kk o velikosti 47m v obci Nové Jirny, jen 3 km od sjezdu na dálnici D11 a 12 minut od Prahy - Černý Most. Byt je velmi světlý. Díky chytré orientaci oken přivádí světlo do obývacího pokoje spojeného s kuchyňských koutem hned ze dvou světových stran. Byt 2+kk, 47 m má též praktický balkónek, který Vám umožní vychutnat si výhled do okolí, či relaxovat.
Byt 2+kk v Nových Jirnech má velkou samostatnou koupelnu a samostatnou toaletu. V předsíni oceníte mnoho úložného prostoru díky velké vestavěné skříni. K bytu náleží vlastní parkovací místo na vlastním pozemku, konec je tak shánění místa k zaparkování. K dispozici je také kolárna s kočárkárnou, a dokonce i podíl na společné zahradě, kde můžete trávit večery s přáteli u grilu. Zálohy na bydlení činí cca 3500 Kč + elektřina. Prostředí je klidné a příjemné, obklopené lesem a loukami. Vsaďte na pohodlí s tímto úžasným bytem 2+kk. Nabízí Vám vše, co potřebujete pro pohodlný a klidný život. Nečekejte ani minutu a vstupte do pohodového bydlení, které Vám dává pocit domova. Ideální pro ty, kteří hledají soukromí a klid, ale zároveň chtějí mít vše, co potřebují na dosah ruky. Tento byt 2+kk o celkové velikosti 47 m je skvělou investicí, která Vám nabízí nejen vynikající tržní hodnotu, ale také jedinečné vlastnosti, které ocení každý potenciální kupující. Tak neváhejte a získejte svůj vlastní kousek pohodlí a klidu ještě dnes.
Pokud i Vás volá klid a příroda, neváhejte si sjednat osobní schůzku s realitním makléřem, který Vám rád představí jedinečnou atmosféru tohoto bytu a jeho okolí. Přijďte načerpat energii a vychutnat si čerstvý vzduch na dosah ruky od velkoměsta. Byt 2+kk v Nových Jirnech už čeká na Váš nový začátek.
V případě bližších informací volejte makléře. Ev. číslo: 643742.

Celkem: 4 790 000 Kč
ID inzerátu: 7918131
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 643742
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Vilová, Jirny, Nové Jirny, okres Praha-východ
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 2+kk
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Plocha: 47 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Podlaží: 1. podlaží
Zařízení: zařízeno
Typ vytápění: Ústřední plynové
Rok výstavby: 2010
Voda: ano
Internet: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí