nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 85 m2

Branžežská, Kněžmost, okres Mladá Boleslav

2 845 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu kupní cena vč. provize RK

REZERVACE! Prodej rodinného domu určeného k rekonstrukci v žádané lokalitě Českého ráje, v obci Kněžmost.

Dispozice domu:
Z chodby domu vpravo vstoupíme do kuchyně, za kterou následuje obývací pokoj, kterým projdeme do druhého, posledního pokoje.
Vrátíme se do chodby domu a vlevo je vstup do koupeny s vanou a WC. Druhé dveře vedou na prostornou půdu, která umožňuje půdní vestavbu a zvětšit tak obytnou část domu. Poslední dveře na této straně je vstup do klasického sklepa s klenbou.

Dům má menší zahradu s garáží/kůlnou. Je zde i studna, ale v tuto chvíli nefunkční. Zahrada je ideálním místem na vybudování pergoly s venkovním posezením. Celková plocha pozemku 263 m.

Okna jsou původní, plně funkční. Okna vedoucí do ulice mají předokenní rolety. Teplo v obývacím pokoji a kuchyni zajišťují Gamaty. V koupelně kamna na tuhá paliva. Vodovod a kanalizace obecní.
Na dům navazuje menší stavba - kůlna.

Dům má výhodnou polohu v rámci dojezdových vzdáleností. Necelých 5 km dojezd do Mnichova Hradiště s kompletní občanskou vybaveností a zároveň je zde nájezd na dálnici Praha - Liberec. Od domu je to cca 560 m do centrum obce s občanskou vybaveností. Nedaleko i MŠ a ZŠ.

Velkým bonusem domu je jeho umístění v Českém ráji. Nedaleko vodní plochy Patřín, Suhrovské rybníky, Drhlenský rybník, Komárovský rybník. Vyhledávaná turistická místa Trosky, Turnovsko, Branžež, Hrubá Skála. Pro milovníky vodních sportů a turistiku Malá Skála, Prachovské skály a další místa, která oslovují turisti, cyklisty a další vyznavače sportů a přírody. Zkrátka nepřijdou ani rybáři.

Kupní cena 2 845 000 Kč vč. RK.

Dům lze tedy využít k rekreaci i k trvalému bydlení. Co je důležité, je že má číslo popisné a tedy lze na něj využít některé dotační programy zelená úsporám.
Neváhejte tedy a volejte tel. č. 777 578 244, ráda Vás nemovitostí provedu a sdělím další podrobnosti. Ev. číslo: 643123.

Celkem: 2 845 000 Kč
ID inzerátu: 7910642
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 643123
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Branžežská, Kněžmost, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: před rekonstrukcí
Plocha: 85 m2
Užitná: 85 m2
Zastavěná: 58 m2
Pozemku: 263 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Řadový
Počet bytů: 1
Sklep: ano
Garáž: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí