nezadáno
ne

Prodej bytu 1+1, 42 m2

Jana Palacha, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav II, okres Mladá Boleslav

Inzerát je starší než 6 měsíců!

2 790 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu cena je kompletní

Reality 11 Vám zprostředkují prodej slunného bytu v osobním vlastnictvím 1+1, nebo 2+1 o rozloze 42 m, v 7. patře panelového domu s výtahem v Mladé Boleslavi, ulice Jana Palacha. Jižně orientovaný byt je po částečné rekonstrukci a je možné ho dispozičně rozšířit na 2+1, dělící příčkou v obývací místnosti.

Osmipatrový bytový dům prošel celkovou rekonstrukcí, nová plastová okna, zateplení, nová střecha, stoupačky, výtah, vchodové dveře, kamerový systém, poštovní schránky atd.

Jelikož se jedná o středový byt, jsou zde proto velmi nízké měsíční náklady na bydlení a to pouze 2 163,-Kč. K bytu náleží sklepní kóje a společný balkon v mezipatře.

Velkou výhodou je veškerá občanská dostupnost, která je v pěším dosahu do několika minut. Hned za domem je dětské hřiště, školka a Nový park, nedaleko se nachází vrh Radouč, Škoda Auto je v pěší dostupnosti, obchody, pošta, městský stadion, lékařská péče to vše je vzdálené od bytu jen několik stovek metrů.

Nemovitost je okamžitě k dispozici a je bez právních vad. S hypotečním úvěrem Vám velmi rádi pomůžeme a zajistíme velmi výhodné podmínky. V případě zájmu o prohlídku nemovitosti, mě neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 23915.

Celkem: 2 790 000 Kč
ID inzerátu: 7906941
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 23915
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Jana Palacha, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav II, okres Mladá Boleslav
Kategorie: Byty k prodeji
Podkategorie: 1+1
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 42 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: panelový
Podlaží: 6. podlaží
Zařízení: částečně zařízeno
Typ vytápění: Ústřední dálkové
Sklep: ano
Internet: ano
Balkon: ano
Elektřina: ano