nezadáno
ne

Prodej chaty s pozemkem 1 300 m2, Vlastějovice

Vlastějovice, okres Kutná Hora

2 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu + provize RK

Nabízíme vám ke koupi rekreační chatu na vlastním krásném pozemku o velikosti 1 300 m2 v obci Vlastějovice, okr. Kutná Hora.

Chata se nachází na pravém břehu řeky Sázavy v malebné obci Vlastějovice, poblíž Zruče nad Sázavou. Jedná se o samostatně stojící dobře udržovanou dřevěnou chatu s přiléhající zakrytou verandou, kde se nachází posezení, gril, krb, udírna, prostor pro relaxaci, vířivka apod. Zastavěná plocha je 40 m2 a plocha zahrady je 1 300 m2. Chata se nachází na jižním svahu s nádherným výhledem na zahradu a okolí.

Dovnitř chaty vcházíte přes zastřešenou verandu, vstupuje se přímo do kuchyně, kde jsou krbová kamna na tuhá paliva. Kuchyň je zařízená kuchyňskou linkou, elektrickým dvojvařičem, skříňkou na potraviny a mikrovlnou troubou. Z kuchyně se přes jídelní kout vchází otevřeným vstupem do dětského pokojíčku. Z kuchyně je vstup také do samostatné uzavřené ložnice, v níž nejsou kamna, dále se z kuchyně vstupuje i do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Na pozemku se nachází několik vzrostlých stromů, pískoviště a bazén.

Pozemek je oplocen, vstup na pozemek zajišťují jak pojízdná vrata, tak branka. Příjezdová cesta je štěrková. V komunikaci je jak vodovod, tak kanalizace, na pozemku se nachází vodovodní šachta. V současné chvíli je chata připojena na lokální pramen vody a odpady jsou řešeny vlastní jímkou na pozemku.

V obci Vlastějovice naleznete základní občanskou vybavenost (potraviny, pošta, škola, školka atd.). Veškerá občanská vybavenost je pak v nedaleké Zruči nad Sázavou či Ledči nad Sázavou. Dojezd do Prahy či Brna zajišťuje kromě vlaku (linka S80 směr Ledeč nad Sázavou – Čerčany), také autobus linky 776 směr Zruč nad Sázavou a autem po D1 (sjezd na 56. km) je dojezd do Prahy cca 1 hodina a do Brna 1,5 hodiny.

V okolí je nádherná příroda vhodná pro houbaření, možnost koupání, vodáctví a rybaření v nedaleké Sázavě. Okolí Sázavy patří k nejpůvabnějším koutům naší země, k tomu se přidává nespočet kulturních památek a zajímavostí. Pro své výlety můžete vyrazit na nedaleký zámek ve Zruči nad Sázanou, pivovar v Kácově, hrad v Ledči nad Sázavou či zámek přímo v obci Vlastějovice. Děti i dospělé pak určitě nadchne projížďka legendárním Posázavským Pacifikem. Krásná poloha obce a malebné okolí řeky Sázavy s možností podnikání nádherných, ať už pěších, cyklistických či vodáckých výletů po okolí, vede k velké návštěvnosti tohoto kraje a rozvoji turismu.

Pokud máte rádi turistiku, vodáctví a hledáte rekreační chatu v klidném prostředí je tato nabídka určená právě pro vás.

Doporučujeme prohlídku! Čas prohlídky si rezervujte u makléře.

Celkem: 2 990 000 Kč
ID inzerátu: 7878287
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Vlastějovice, okres Kutná Hora
Kategorie: Chaty a chalupy
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 40 m2
Zastavěná: 40 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální tuhá paliva
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano
Zahrada: ano
Elektřina: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí