nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1022 m2

Kozomín, okres Mělník

Inzerát je starší než 6 měsíců!

neuvedena

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej stavebního pozemku o výměře 1022 m určeného pro stavbu rodinného domu ve Středočeském kraji v okrese Mělník. Rovinatý pozemek se nachází na okraji klidné obce s výbornou dostupností do Prahy. Obec leží cca 2 minuty autem od nájezdu na dálnici D8, po které se dostanete za 10 minut jízdy na severní okraj Prahy. Možné je využít i autobusovou dopravu, nebo železniční z nedalekých Kralup nad Vltavou.
Na základě vydaného stavebního povolení ze dne 11.8.2021 budou v nejbližší době zahájeny stavební práce na vybudování inženýrských sítí (voda, elektřina, kanalizace) a příjezdových komunikací k jednotlivým pozemkům. Dokončení infrastruktury je naplánováno na červen 2022.
Regulativy v dané lokalitě umožní výstavbu RD se sedlovou střechou včetně pomocných objektů o rozloze 200 m s maximálně 2. podlažími a podkrovím.
V obci je k dispozici obchod, dětské hřiště a multifunkční sportoviště. Veškerou občanskou vybavenost lze využít v Kralupech nad Vltavou vzdálených cca 8 minut jízdy autem.
Pro více informací a případnou nezávaznou prohlídku mne neváhejte kontaktovat na uvedeném
telefonním čísle nebo emailem. Ev. číslo: 636712.

Celkem: 0 Kč
ID inzerátu: 7847632
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 636712
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Kozomín, okres Mělník
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Plocha: 1022 m2
Elektřina: ano