nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 105 m2

Mohelnice, okres Šumperk

6 650 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu včetně poplatků, provize a právního servisu

Představujeme Vám k prodeji exkluzivní nabídku dřevostaveb určenou pro všechny, kteří touží po pohodlném, moderním a hlavně nízkoenergetickém bydlení v úsporné třídě A. Jedná se o čtyřpokojové dvoupodlažní domy s částečně otevřeným stropem, které jsou součástí developerského projektu "Domy Mohelnice".

Nachází se v klidné lokalitě na okraji města Mohelnice a přináší dokonalou kombinaci městského života i klidného prostředí.

Stavba projektu je již v plném proudu, první domy plánujeme předat klientům v červnu 2024.

Dispozice domu zahrnuje vstupní zádveří, technickou místnost, obývací prostor s moderně řešeným otevřeným stropem, kuchyňským koutem a vstupem na terasu pro posezení vč. výběhu na zahradu pro vaše mazlíčky. Dále se zde nachází ložnice s vlastní koupelnou. Prakticky je zde řešené i samostatné WC u obytného prostoru.

Schodiště vás zavede do druhého nadzemního patra, kde se nachází dva dětské pokoje a druhá koupelna.

Pro úsporu energie jsou všechny domy vybaveny tepelným čerpadlem, které slouží k vytápění a ohřevu vody, a také systémem rekuperace pro efektivní výměnu vzduchu. Domy jsou také vybaveny fotovoltaickou elektrárnou pro ohřev vody, střešní krytinou z falcovaného plechu od společnosti Ruukki a částečně zelenou střechou.

Interiérové dveře jsou moderní, kvalitní laminátová plovoucí podlaha a keramická dlažba splňují ty nejvyšší standardy. Co se týče zařizovacích předmětů, používány jsou pouze vysoce kvalitní značky, jako Laufen a další. Všechny domy mají kompletně dokončenou koupelnu i WC, interiéry jednotek jsou včetně interiérových dveří a finálních povrchů.
Dům tedy bude kompletně dokončen dle Vaší představy, tak, aby vyhovoval potřebám celé vaší rodiny.

Tyto nízkoenergetické pasivní domy nabízí bydlení městského typu s výbornou dostupností do centra města, veškerou občanskou vybaveností a přírodou na dosah. Díky nízkoenergetickému standardu a moderním technologiím snižují spotřebu energie a tím i měsíční náklady na život. Jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení moderního bydlení s klidem okolní krajiny.

Na tento projekt je možné využít zvýhodněné financování i kompletní zajištění veškerých formalit, včetně porovnání nabídek a vyřízení hypotečního úvěru. Spolupracujeme se všemi renomovanými bankami a stavebními spořitelnami na trhu. Vaše spokojenost a bezstarostné získání nového domova jsou pro nás prioritou.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás co nejdříve pro více informací a rezervaci prohlídky.

domymohelnice.cz

Celkem: 6 650 000 Kč
ID inzerátu: 7940110
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Mohelnice, okres Šumperk
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Energetický štítek: A
Stav nemovitosti: výstavba
Užitná: 105 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Typ vytápění: Lokální elektrické
Umístění objektu: Samostatný
Voda: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí