nezadáno
ne

Prodej pozemku pro stavbu domu, 1000 m2

Pivín, okres Prostějov

2 200 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Představuji vám pozemek vhodný na výstavbu domu v obci Pivín a to 11 km jihovýchodně od Prostějova, s nedalekým nájezdem na dálnici. Tento prostorný pozemek o celkové ploše 1000m² je ideální volbou pro ty, kteří sní o vlastním domě a klidném bydlení v příjemné lokalitě.

Nachází se v klidné části obce a to v místě, kde vzniká nová bytová výstavba rodinných domů a nabízí vám možnost zrealizovat své bydlení přesně podle svých představ. Jeho plocha a rozměry 20x50m vám umožní si naplánovat a postavit dům s dostatkem prostoru pro zahradu, terasu, garáž či bazén.

Přístup k pozemku je po vybudované obecní komunikaci. Inženýrské sítě jako je elektřina a voda jsou u pozemku, odpady možno řešit jímkou nebo čističkou. Pozemek je tedy přichystaný, takže stavět zde můžete třeba ihned. Jestli si do výstavby domu sami netroufáte, spolupracujeme se stavební firmou, která vám na pozemku postaví dům dle vašich představ. A jak by váš dům mohl vypadat? Podívejte se na vizualizaci domu, která je přiložena ve fotografiích nemovitosti.

A pokud byste za sousedy chtěli mít někoho ze svých blízkých, známých nebo přátel, hned vedlejší sousední pozemek, který je také stavební, mám rovněž na prodej.

Díky své poloze v obci Pivín máte zde skvělou dostupnost veškeré občanské vybavenosti. Pivín je také dobře napojen na veřejnou dopravu - vlakové i autobusové spoje vám umožní snadné a pohodlné cestování do okolních měst a obcí.

Pozemek pro výstavbu domu v obci Pivín je skvělou investicí do budoucnosti. Získáte zde nejen klidné a příjemné bydlení, ale také možnost vytvořit si domov přesně podle svých představ.

Pojďte si splnit svůj sen. Tohle místo stojí za to.
A že se v obci krásně žije, o tom se přijďte přesvědčit sami.
A já se budu těšit s vámi na viděnou.

Celkem: 2 200 000 Kč
ID inzerátu: 7939687
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 9985
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Pivín, okres Prostějov
Kategorie: Pozemky, zahrady a historické stavby
Podkategorie: Pro bydlení
Plocha: 1000 m2
Voda: ano
Elektřina: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí