nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 135 m2

Křtomil, okres Přerov

2 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Cena včetně provize RK a právních služeb.

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje zrekonstruovaného domu v tiché lokalitě, ideální pro rodinný život. Jde o nemovitost se 154 m a dispozicí 3+1 v Křtomil.



Dům prošel rekonstrukcí, během které byly vyměněny podlahy, omítky, provedena nová výmalba, instalována kuchyňská linka, obnovena elektrika a vybudovaná koupelna. Dále byla vyměněna okna v přední části domu. Všechny tyto prvky dodávají domu nejen moderní vzhled, ale také velké pohodlí. Ohřev vody pomocí bojleru a topení je na tuhá paliva.



Za domem se nachází velká zahrada o 1300 m, která poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci, hraní pro děti nebo zahradničení. Zahrada je přístupná jak z domu, tak i z druhé strany pozemku, což dodává nemovitosti na flexibilitě. Součástí domu je také přístavba, která je vhodná pro různé účely - jako dílna, sklad nebo hobby místnost. Dům disponuje také půdním prostorem, který nabízí možnost další vestavby a rozšíření obytného prostoru.



Umístění domu nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. V blízkém okolí se nachází autobusová zastávka, smíšené zboží, pekárna a knihovna. Pro další občanskou vybavenost je k dispozici nedaleká Bystřice pod Hostýnem, která je vzdálená pouze 6 km. Zde najdete širokou škálu služeb včetně mateřské, základní a střední školy, zdravotního střediska s lékárnou, obchodů, pošty, čerpací stanice, restaurací, koupaliště, autobusového a vlakového nádraží.



Neváhejte a přijďte se podívat na tento skvělý dům, který nabízí ideální kombinaci klidného bydlení a skvělé dostupnosti. Cena této nemovitosti je 3.190. 000 Kč. Pokud hledáte skvělou investici do Vašeho bydlení, neměli byste si tuto příležitost nechat ujít. Těšíme se na Vaši návštěvu. Ev. číslo: 645038.

Celkem: 2 990 000 Kč
ID inzerátu: 7935223
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 645038
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Křtomil, okres Přerov
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: D
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 135 m2
Užitná: 135 m2
Zastavěná: 154 m2
Pozemku: 1362 m2
typ: smíšený
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Řadový
Počet bytů: 1

Kontakt na prodejce nemovitostí