nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 92 m2

Týnecká, Grygov, okres Olomouc

5 780 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nestačí si jen přát. Sny se mají plnit. Přiznejte si, že už jste někdy zatoužili žít v rodinném domku s vlastní zahrádkou, nejlépe v blízké obci a v dobré dojezdové vzdálenosti do Olomouce. No a samozřejmě i s dobrou občanskou vybaveností. Mám tu pro vás nabídku, která splňuje vaše představy.


Krásný, zasíťovaný a již i oplocený pozemek o výměře 527 m2 zajišťující soukromí a samostatně stojící novostavbu postavenou na klíč v obci Grygov.
Dům je dispozičně 4+kk, užitná plocha 92m2, zastavěná plocha 108m2. Cena je uvedena za pozemek a dům na klíč.


Říkáte, že byste potřebovali dům větší? Vzhledem k tomu, že se zatím jedná o vizualizaci, lze dům postavit na tomto pozemku dle vlastních představ jak přízemní bungalov, tak patrový. Vzory domů vč. nacenění přepošlu na požádání. Zajistíme komplet výstavbu na klíč v krátkém časovém termínu. A bydlet v novém můžete co nejdřív!


Poloha stavebního pozemku je ideální z hlediska blízkosti větších měst s možností rychlého napojení na dálnici. Olomouc 7 km, Přerov 14 km. V místě pošta, obchody, základní a mateřská škola, lékař, restaurace apod. Bohatý kulturní život obce, sportovní a rekreační vyžití.


Pokud si chcete konečně splnit svůj sen, ozvěte se. Domluvíme se na prohlídce pozemku a v případě zájmu vás provedeme vzorovými domy, abyste měli představu, jak může váš nový domov vypadat. A náš finanční poradce vám poradí s financováním. Případně pomůžeme prodat vaši stávající nemovitost. Stačí udělat první krok a zavolat mi. Do té doby mějte se krásně. Eva Andrášiová Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 5 780 000 Kč
ID inzerátu: 7938850
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10215
Stát: Česká republika
Kraj: Olomoucký
Lokalita: Týnecká, Grygov, okres Olomouc
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 10 mil.
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 92 m2
typ: dřevostavba
Počet nadzemních podlaží: 1
Umístění objektu: Samostatný
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí