nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 153 m2

Kostelec u Holešova, okres Kroměříž

4 290 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Konečná cena vč. právních služeb

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné a bezpečné části obce Kostelec u Holešova, která je ideální pro rodiny s dětmi. Tento dům je situován v slepé ulici a nabízí vám vše, co potřebujete pro pohodlný rodinný život.

Dům se nachází pouhých 5 let od rekonstrukce, díky čemuž je ve velmi dobrém stavu. Při rekonstrukci vznikla v každém podlaží koupelna včetně WC, což je velmi praktické. Také byla provedena vestavba úložných prostor, která je velmi prostorná a pojme mnho Vašich věcí. Byly rekonstruovány kompletně celé interiéry, nová elektřina, voda, odpady a ústřední plynové topení. Také byla zateplena střecha, což snižuje náklady na vytápění. Vnitřek domu vás přivítá praktickými a prostornými pokoji, které jsou rozděleny tak, aby zajistily dostatek soukromí pro každého člena rodiny. Neprůchozí pokoje tak poskytují potřebný klid a soukromí.

Jedním z hlavních lákadel tohoto domu je terasa s pergolou, která vám umožní vychutnat si pohodu venku. Kromě toho zde najdete také menší dvorek, který je ideální pro dětské hry a rodinná posezení.

Poloha tohoto domu je velmi výhodná pro rodiny s dětmi. V okolí se nachází školy, školky a pošta, takže vše potřebné je v dosahu. Navíc v blízkosti domu najdete také parky a další atrakce, které potěší vaše děti.

Celková zastavěná plocha tohoto objektu činí 117 m² a užitná plocha dosahuje 153 m². K dispozici je 4 pokoje, které mohou být využity jako dětské pokoje, herny nebo pracovny. Dům je patrový, s celkem 2 podlažími, a nabízí vám tak dostatek prostoru pro pohodlný život.

Součástí nemovitosti je také garáž, která pojme Vaše věci. Orientace domu na jih, východ a sever zajišťuje dostatek slunečního světla po celý den.

V případě zájmu o prohlídku kontaktujte makléře. Těšíme se na vaši zprávu a uvedeme vás do detailů tohoto rodinného domu. Třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 4 290 000 Kč
ID inzerátu: 7939472
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10248
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Kostelec u Holešova, okres Kroměříž
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: do 5 mil.
Stav nemovitosti: velmi dobrý
Užitná: 153 m2
typ: smíšený
Počet nadzemních podlaží: 2
Typ vytápění: Ústřední plynové
Umístění objektu: Rohový
Voda: ano
Plyn: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí