nezadáno
ne

Prodej rodinného domu, 159 m2

Mrlínek, okres Kroměříž

Inzerát je starší než 6 měsíců!

1 990 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu

Nabízíme Vám útulný rodinný dům 3+1 v klidné obci Mrlínek, který může být vaším novým domovem nebo relaxačním víkendovým sídlem. Tento domek, postavený kolem roku 1945, byl průběžně udržován, včetně instalace nové střešní konstrukce před zhruba 25 lety a obnovy elektrického vedení před 10 lety, dále jsou vyměněny okna za plastová.

V přízemí naleznete dispozici 2+1 s chodbou, pokojem, obývacím pokojem a kuchyní, toaletou. V patře se nachází další pokoj a prostorná půda, kterou můžete využít podle svých potřeb. Dům je ihned obyvatelný a můžete v něm využít stávajícího vybavení.

Tento dům je v současné době pronajatý a generuje roční výnos ve výši 5,13 %, což je zajímavá investiční příležitost pro investory hledající stabilní a dlouhodobý příjem z pronájmu nemovitostí.

Nemovitosti s takovým potenciálem jsou vzácné, a proto je to skvělá příležitost pro investory, kteří chtějí využít realitního trhu. Tento dům nejenže nabízí pohodlí pro současného nájemce, ale také potenciál pro růst hodnoty a dlouhodobý finanční přínos.

Dům je napojen na vodovodní řád a odpadní vody jsou řešeny septikem s přepadem. Vytápění zajišťující plynové přímotopy a ohřev vody plynový bojler. Elektřina je k dispozici ve standardním napětí 220/380V, v některých místech se nyní ve zdivu projevuje zemní vlhkost, ve dvou pokojích je provedena nová sanační omítka.

Před domem je dostatek místa na parkování na vlastním pozemku, a navíc, máte k dispozici stodolu, která je ideální pro kutilství či jinou podnikatelskou činnost.

Celkově má dům zastavěnou plochu 170 m a užitnou plochu přibližně 159 m.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a detailů ohledně této zajímavé realitní investice. Ev. číslo: 24908.

Celkem: 1 990 000 Kč
ID inzerátu: 7905645
Typ nabídky: prodej
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 24908
Stát: Česká republika
Kraj: Zlínský
Lokalita: Mrlínek, okres Kroměříž
Kategorie: Rodinné domy
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: dobrý
Plocha: 159 m2
Užitná: 159 m2
Zastavěná: 170 m2
Pozemku: 557 m2
Druh kontraktu: výhradní
typ: cihlový
Zařízení: částečně zařízeno
Umístění objektu: Rohový
Počet bytů: 1
Garáž: ano