nezadáno
ne

Pronájem bytu 2+kk, 56 m2

Inzerát je starší než 6 měsíců!

19 500 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu 3 500,- Kč zálohy na služby, převod elektřiny na budoucího nájemce, vrátná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů

NEPLATÍTE PROVIZI RK!
Hledáte dokonalý nájemní byt? Co podle vás takový byt definuje? Měl by to být 15 metrový balkon s perfektním výhledem? Garážové parkovací stání s přípravou na instalaci wallboxu? Nebo kompletně vybavená a moderní kuchyň na míru?

To vše a mnoho dalšího nabízí z brusu nový byt o dispozici 2kk v plzeňském Újezdu, který aktuálně míří do nabídky nájemních bytů. Kuchyňská linka je vybavena, sklokeramickou deskou, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou, myčkou, lednicí a digestoří. Klidná ložnice s vestavěnou skříní navíc disponuje přímým vstupem na terasu. Stylově řešená koupelna se sprchovým koutem, topným žebříkem a přípojkou na pračku. O dostatek úložných prostor je postaráno. K bytu navíc náleží prostorná komora a sklepní kóje.

Nájemné činí 19 500,- Kč, 3 500,- Kč zálohy na služby, dále převod elektřiny na budoucího nájemce.
Vratná kauce ve výši 2 měsíčních nájmů.

Věřím, že to nejdůležitější už zaznělo a vám tedy zbývá mi zavolat a přijít se přesvědčit na osobní prohlídku, že tento byt pro vás bude tím pravým. Třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb..

Celkem: 19 500 Kč
Poznámka k ceně: 3 500,- kč zálohy na služby, převod elektřiny na budoucího nájemce, vrátná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů
ID inzerátu: 7938037
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: 10118
Stát:
Kraj:
Lokalita:
Kategorie: Byty k pronájmu
Podkategorie: Do 20000 Kč,2+kk
Energetický štítek: G
Vlastnictví: osobní
Stav nemovitosti: novostavba
Užitná: 56 m2
typ: cihlový
Počet nadzemních podlaží: 5
Podlaží: 5. podlaží
Balkon: ano
Plyn: ano