nezadáno
ne

Pronájem vily, 203 m2

Alejka, Jirny, okres Praha-východ

60 000 Kč

celkem, včetně provize, včetně DPH, včetně právního servisu Zálohy na služby a el. 15 000,-Kč

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu velmi zajímavý rodinný dům se dvěma bytovými jednotkami, v ulici Alejka, v Jirnech, menší obci na východním okraji Prahy. Budova se zastavěnou plochou 145 m2 je atypická, postavená v industriálním stylu s přiznáním konstrukčních prvků v interiéru (ocelové konstrukce, neomítnuté zdivo, přiznaný beton a trapézové plechy na stropech). Budova je zároveň velmi úsporná (PENB třída B), připojená na vodovod, kanalizaci a elektrickou rozvodnou soustavu. Stavba je v této chvíli těsně před kolaudací, ve fázi dokončovacích prací v interiéru a úpravy okolí domu a zahrady.
Stejně řešené byty o dispozici 3+kk (107 a 96 m2) jsou situované do dvou pater. V přízemí najdeme obývací pokoj s kuchyňským koutem (52 m2 a 46 m2), šatnu, komoru, toaletu, technickou místnost a schodiště do 1. patra. V patře z galerie nad schody vejdeme do dvou ložnic (13 m2 +12 m2, každá z ložnic má vlastní šatnu) a do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Prostorné kuchyňské kouty s moderními linkami vybavenými el. varnou deskou, horkovzdušnou troubou, odsavačem par a myčkou nádobí (po dohodě lze doplnit další spotřebiče). V obou bytech je podlahové vytápění poháněné elektrokotlem. K domu náleží 4 parkovací stání (2 kryté). U každého bytu je vydlážděná terasa. Celková výměra pozemku 1000 m2. Vlastní studna. Pozemek je oplocený s elektrickou vjezdovou bránou.
Klidná lokalita plná vzrostlých stromů s dobrou dopravní dostupností (zastávka MHD cca 200 m od domu), nájezdy na D10 a D11 nedaleko.
Dům je možno i koupit. K užívání ihned. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky mne neváhejte kontaktovat. ID nabídky: N1982

Celkem: 60 000 Kč
Poznámka k ceně: zálohy na služby a el. 15 000,-kč
ID inzerátu: 7921009
Typ nabídky: pronájem
Stav nabídky: Aktivní
Číslo zakázky: N1982
Stát: Česká republika
Kraj: Středočeský
Lokalita: Alejka, Jirny, okres Praha-východ
Kategorie: Rodinné domy
Podkategorie: Vily
Energetický štítek: B
Stav nemovitosti: novostavba
Plocha: 203 m2
Obytná: 203 m2
Užitná: 203 m2
Zastavěná: 145 m2
Druh kontraktu: bez smlouvy
typ: skelet
Počet nadzemních podlaží: 2
Zařízení: nezařízeno
Terasa: ano

Kontakt na prodejce nemovitostí